Vadonatúj, egész estés Ben 10-filmet mutat be ősszel a Cartoon Network

A Cartoon Network világsikerű Ben 10 franchise-a egész estés animációs filmmel bővül. A Ben 10 vs. The Universe: The Movie ősszel debütál világszerte.

A jól megszokott triót eddig sosem látott szereplők és helyszínek színesítik, Ben új képességeiről nem is beszélve. A film az első egész estés alkotás, amióta 2016-ban megújult a franchise.

A már készülő akciódús film középpontjában az a robbanás áll, amely Ben múltjából visszatér, hogy még nagyobb pusztítást végezzen a Tennyson-csapaton és a Földön. Emiatt Bennek el kell hagynia szeretett bolygóját, és az űrben kell csatát vívnia. Eközben Gwen és Max nagyapa továbbra is vigyáz a földlakók biztonságára, Ben nélkül viszont nincs könnyű dolguk. A dolgokat csak tovább bonyolítja, hogy az űrbéli ellenség hirtelen a Földön terem, így Bennek sietnie kell: vissza kell térnie a bolygóra, mielőtt túl késő lenne.

A Ben 10 négy éve tért vissza megújult formában, az új sorozat azóta már a negyedik évadnál jár, és továbbra is a csatorna egyik sikerszériája. A Cartoon Network Studios által készített és a Man of Action (Generátor Rex, Hős6os) által megálmodott Ben 10 legújabb részei március 23-ától hétköznap 20:00-kor láthatók a Cartoon Networkön.