Válassz sportágat otthon!

Sajnos a kialakult helyzet miatt idén májusban elmarad a Budapesti Nagy Sportágválasztó, de ne csüggedjetek, a szervezők remek helysemleges alternatívát találtak ki a probléma kezelésére; otthonról is választhattok kedvenc sportágat.

A koronavírus terjedése és annak megállítása érdekében hozott kormányzati intézkedések értelmében a Budapesti Nagy Sportágválasztó május 22-23-ra meghirdetett rendezvénye elmarad. Remélhetőleg az őszin majd pótolhattok, melynek időpontja 2020. szeptember 11-12.

De addig sem maradtok választási lehetőség nélkül, a Nagy Sportágválasztó új sorozatában ugyanis olyan sportágakat mutat be nektek, amiket bátran ki lehet otthon is próbálni, és amelyek alapjait folyamatos gyakorlással akár el is lehet sajátítani. Tudjuk, hogy a rendezvény hangulatát, ahol több mint 100 sportágat lehet egyszerre kipróbálni, nem igazán lehet pótolni, valamint az edzők és szakemberek instrukciói elengedhetetlenek, de a szervezők szeretnék, ha ezekben a nehéz időkben sem maradnátok Sportágválasztó nélkül. Ezért életre hívtak egy sorozatot, melynek célja, hogy felkeltse az érdeklődést valamely sportág iránt, amelyet a későbbiekben akár egyesületi szinten is űzni lehet.

De a legjobb, hogy akár otthon is kipróbálhatjátok, és ehhez minden segítséget meg is kaptok, még így a távolból is. Az eddigi részekből megismerkedhettek a capoeirával, a sakkal, a CrossFittel vagy az ökölvívással. Figyeljétek a többit is, jó válogatást!

Ide klikkeljetek!