Könyvet a csizmába!

Ezek a könyvek beférnek a Mikulás-csomagba, a foglalkoztatókkal pedig a gyerekek játékosan készülhettek a karácsonyra.

Alex T. Smith: Santa Claude

Claude és Bolyhos Zokni uraság azt hiszi, hogy a kéményben lefelé ereszkedő betörőt füleltek le. Gyorsan felkapcsolják a lámpákat, és kiderül, hogy szó sincs betörőről, hanem Télapót fogtak. És a kalandok még csak innentől kezdődnek...

 

 

 

 

Ned Taylor: Levél a Télapónak

-Hó-ha-hó! - kiáltotta Télapó. - Egy nagyon fontos levelet keresek. Szívmelengető történet egy kisegérről, aki segít a Télapónak, hogy Luca és Janó olyan ajándékokat kapjanak, aminek a legjobban örülnek. A gyönyörűen illusztrált könyv a benne rejlő kis levelekkel igazi ünnepi meglepetés lehet mindenkinek, aki hisz a karácsony varázsában.

 

 

Karácsonyra vár a Mackó család

A Mackó család már javában készül a karácsonyra.
A házról készült képeket böngészve beleshetünk minden szobába, és megnézhetjük, mit csinálnak Mackóék.
Ez a kis képekkel tűzdelt történet arra hív, hogy együtt olvassunk és keresgéljünk, hisz a sok papírfülecske oldalról-oldalra megannyi meglepetést rejt.

 

 

Ann- Katrin Heger: Advent - Olvass velem!

A sorozatban izgalmas történetek elevenednek meg azoknak, akik már barátkoznak az önálló olvasással. A főhősök nagyobb betűvel írt, színes mondatait a gyermekek, a hosszabb részeket a szülők, nagyobb testvérek olvashatják. Igazi közös, családi szórakozás! Az adventi időszak teli van apró csodákkal: Lina osztályában nagy az izgalom, meg kell ajándékozni egymást, valakit, akinek a nevét kihúzzák egy kalapból. Lina a szuperstrébert húzta. Mivel lepje meg? Hogy jobban megismerje Róbertet, iskola után titokban hazáig kíséri... A második történetben Ottó angyalnak meg kell felelnie a vizsgán, hogy valódi szárnyai lehessenek. Angliába megy, hogy egy kisfiúval együtt szánkót készítsenek, de olyat ám, ami hó nélkül is tud siklani. A harmadik történetben pedig Nagytülök, az öreg, konok kos rájön, hogy mégis érdemes lemenni a faluba, mert az ünnepi jászol tényleg varázslatos.

 

Korsós Szabina: Vidám téli fejtörők

Hosszú téli estéken már korán sötétedik, ilyenkor többet vagyunk otthon, a nagyiéknál, barátoknál. Ez a kis füzet vidám, szórakoztató feladatokkal van telis-tele, hogy ti nevetgélve, színezve, rajzolva töltsétek az időtöket. Csinálhatjátok egyedül vagy akár közösen gyerekekkel, vagy felnőttekkel. Utazás közben, vagy várakozáskor is hasznos lehet ha nálatok van, mert gyorsabban telik így majd az idő.
Forgassátok szeretettel!

 

Lara Ede: Hurrá, itt a karácsony!

Remek szórakozás vár rád a karácsonyhoz kapcsolódó feladatok megoldása, és a könyv végén található, kivehető elemek díszítése közben. A több mint 100 pufi matricát használhatod a könyvben, vagy ahol csak szeretnéd!

 

 

 

Karácsonyi papírdíszeim

 

 

 

 

Készülj a karácsonyra: vedd ki a papírdíszeket, színezd ki, állítsd össze, és már kész is! Még olló sem kell hozzá! Több mint 100 matricát tartalmaz.