Történetet karácsonyra

A könyv idén karácsonykor is jó ajándéktipp: egyszerre személyes és biztonságos választás. Segítünk választani: mutatunk 9 szerzőt és 9 könyvújdonságot – idén ajándékozzon történeteket karácsonyra!

A Libri Könyvesboltok idén 9 szerző segítségével készült az ünnepekre, hogy ebben az évben is könyvekben és történetekben gazdag karácsonyi ajánlattal várja az olvasókat. A közös készülődés sok izgalommal és örömmel járt, erről készült 9 videó is, amit a itt lehet megtekinteni.


A videókból sok érdekesség kiderül, megtudhatjuk belőlük, hogy mi volt Kepes András első karácsonyi ajándéka, miért szeret Jakupcsek Gabriella könyvet ajándékozni, mit jelent Böjte Csaba számára az ünnep, mire asszociál először Lakatos Levente, ha a karácsonyra gondol. Nemcsak a 9 szerzővel, de ünnepi könyvújdonságaikkal is készült a Libri: Palya Bea gyerekeknek szóló dalos mesekönyve, Ugron Zsolna legújabb történelmi regénye, Gerlóczy Márton egzotikus tájakon játszódó Elvonókúrája, Varró Dániel első hitvesi verseket felsorakoztató kötete és Ungváry Krisztián legújabb történelmi témájú könyve mind tökéletes karácsonyi ajándék lehet.