17 gyerekműsor július utolsó hétvégéjére

Ezen a hétvégén színre lép Tigris, Herbie Monte Carlóba megy, lesz Táncoló talpak és Mr. Popper pingvinjei is. Emellett újra megnézhetitek a Turbó, A könyvtolvaj, a Frankenweenie és a Toy Story - Játékháború című filmeket.

2017. július 29., szombat

Kacsamesék: Az elveszett lámpa kincse
Mozi+ - július 29., 5.30
6 éven felülieknek ajánlott!

Dagobert bácsi hosszú keresés és kutatás után Csali baba, a híres rabló ruhás ládáját találja meg. Az egyik kabát zsebében egy titokzatos térképet találnak, aminek alapján kincsvadászatra indul a csapat. De nem csak a kacsák keresik a varázslatos kincset, de a kis csapatnak ügyes vetélytársa is akad. A közkedvelt sorozat izgalmas, önálló mozi változata.

My Girl 2. - Az első igazi kaland
Mozi+ - július 29., 9.10
12 éven felülieknek ajánlott!

Vada már 13 éves és fiatalon meghalt édesanyja emlékei után kutat. Los Angelesbe utazik a tavaszi szünetben, hogy színész édesanyja izgalmas életének helyszíneit bejárja, barátait megismerje. Phil nagybácsi családjánál meleg fogadtatásra talál: a nagybácsi élettársa, Rose és fia, Nick segítenek a csinos lány küldetését teljesíteni. A régi osztálytársak, udvarlók, sőt a felbukkanó első férj visszaemlékezései nyomán körvonalazódik az édesanyja portréja. 

Look Kool
Da Vinci Learning - július 29., 10.50
6 éven felülieknek ajánlott!

Hogyan képesek a repülőgépek a levegőben maradni, miközben minden más tárgy a gravitáció miatt lezuhan? Miért vannak kis gödröcskék a golflabdán? Mennyi idő lenne körbeautózni a Földet? Ezeknek a kérdéseknek a megválaszolásához szükségünk van a matematikára, ami sok gyermeknek nem a kedvence. A Da Vinci Learningen a Look Kool második évada július 29-én, szombaton indul, s ad újra válaszokat a matematikai rejtélyekre. 

Tigris színre lép
Film+ - július 29., 13.35
Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

A Százholdas Pagony összes bohókás, barátságos és legfőképpen rettentően szeretetreméltó lakója visszatér végre a filmvászonra, hogy elmesélje, miképpen döbbent rá Tigris: nem élhet a rokonai nélkül. Bizony, Tigris magányos! Mert Kangának ott van Zsebibaba és Micimackónak Malacka, és Róbert Gidának a szülei, és Fülesnek?... na jó, Füles egyedül is jól érzi magát. De Tigris nagybácsikra, másod-unokatestvérekre, hugicákra és legalább egy dédnagymamára vágyik. Elszánt rokonvadászata közben természetesen mindent a feje tetejére állít, és ha ez nem volna elég, aggódó barátai is elhatározzák, hogy jobb híján távoli rokonnak adják ki magukat. Az igazi felfordulás tehát akkor kezdődik, amikor néhány feltűnően mackó-, bagoly- és zsebibabaszerű tigris kopogtat Tigris ajtaján... 

Karate kölyök
TV2 - július 29., 14.05
12 éven felülieknek ajánlott!

Miyagi, a harcművészetek idős mentora a karate legöregebb, legjobb és leghíresebb oktatója. Egyetlen szívfájdalma, hogy eddig nem talált olyan utódot, akinek átadhatná tudását. Amikor összebarátkozik a szerény és félénk Daniellel, rájön: a fiú alkalmas nemcsak a karate fogásainak, hanem a harci művészetek egész filozófiájának elsajátítására, így méltó lehet arra, hogy az örökébe lépjen.

A kis herceg
HBO - július 29., 16.10
Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

A történet főhőse egy kislány, akit édesanyja nagy erőkkel készít fel a felnőtt életre, ám szigorú menetrend szerint zajló napjaikat megzavarja a furcsa, ám jólelkű szomszéd. A pilóta egy egészen különleges világot mutat meg kis barátjának, ahol bármi lehetséges. Egy világot, mellyel sok évvel ezelőtt a kis herceg ismertette meg őt. 

Turbó
SuperTV2 - július 29., 16.30
6 éven felülieknek ajánlott!

Minden álom valóra válhat. Minden álmodozó elérheti, amiről álmodik. Csak nagyon gyorsnak kell lennie. Turbo hisz a saját vágyai megvalósulásában: a sebesség megszállottja, a száguldás szerelmese, és tudja, hogy a versenypályán a helye. Még akkor is, ha a csigák nem a gyorsaságukról híresek, és a többnyire lassú és visszahúzódó csiga-társadalom nem is nagyon érti pörgős csigatársát. Ő azonban nem adja fel, és amikor egy furcsa baleset még jobban felgyorsítja, nekifut élete - és minden csiga - legnagyobb vállalkozásának: indulni akar az Indianapolis 500-on. Esélytelennek látszik, mégis a győzelem felé száguld: nem csoda, ha filmsztár válik belőle.

Táncoló talpak
Film+ - július 29., 17.10
6 éven felülieknek ajánlott!

A császárpingvinek között egy senki vagy, ha nem tudsz énekelni. A kis Topi, befolyásos és nagyra tartott szülei bánatára, nem tud énekelni, így esélye sincs a boldog szerelemre. Ellenben még egy ilyen táncost, mint ő, nem hord a jég a hátán, ezért úgy határoz, boldogul, amivel tud, és neki vág az Antarktisznak. Hamarosan találkozik egy csapat másfajta pingvinnel, köztük Ramónnal, akit lenyűgöznek a kis pingvin tánclépései, és meghívják, hogy tartson velük. Új barátaival olyan kalandokba keveredik, amilyet a császárpingvinek még elképzelni sem tudnak. 

Mr. Popper pingvinjei
TV2 - július 29., 19.00
12 éven felülieknek ajánlott!

Tom Popper elfoglalt üzletember. Életét, mindennapjait a munka, értekezletek, határidők, bevételi kimutatások teszik ki. Emellett nem jut ideje a családjára. Egy napon meglepődve értesül arról, hogy egy pingvint örököl. Félreértés folytán a frakkos csapat hamarosan hat főre bővül. A csámpás jövevények alaposan felforgatják Mr. Popper addigi megszokott életét. A legérdekesebb az, hogy a kezdeti rosszallás után az üzletember egyre jobban élvezi a különös helyzetet és a vendégei társaságát, akik mellett újra megtanul szeretni, a családjával törődni. 

2017. július 30., vasárnap

A könyvtolvaj
Mozi+ - július 30., 8.50
12 éven felülieknek ajánlott!

A második világháborús Németországban nevelőszülőkhöz kerül az élénk fantáziájú kislány. Liesel most ismerkedik a betűkkel, a könyvek egy új világot nyitnak meg előtte. Ugyanakkor az élet egyre félelmetesebbé válik. Különösen, hogy a család egy titkos vendéget rejteget a lépcső alatt. Liesel és Max, a zsidó kamaszfiú közösen fedezik fel a szavak erejét, amely kapaszkodót nyújt nekik a körülöttük zajló borzalmak közepette, segít akkor is, amikor az ember már úgy érzi, hogy minden elveszett. 

Herbie Monte Carlóba megy
Mozi+ - július 30., 13.40
12 éven felülieknek ajánlott!

Herbie-ék a nemzetközi verseny amerikai résztvevői mellett kicsit furcsán érzik magukat a Ferrarik, Mercedesek, Maseratik, Porschék között. Ám meglátni és megszeretni egy pillanat műve, Jim azonnal beleszeret a verseny egyik résztvevőnőjébe, Diane Darcyba, Herbie pedig a kocsijába. Még el sem kezdődik a futam, amikor két tolvaj a közeli múzeumból ellopja a világ legnagyobb gyémántját. A rendőrség mindenkit átkutat a környéken, ezért a tolvajok Herbie benzintankjába rejtik a lopott kincset. Rossz hír, hogy a betörők felderítése éppen annak a magas rangú rendőrnek a feladata, aki az egész akciót kieszelte.

Frankenweenie - Ebcsont beforr
HBO - július 30., 12.55
12 éven felülieknek ajánlott!

A kis Victor kétségbeesik, amikor a legjobb barátját, a kutyáját elüti egy autó. Fejébe veszi, hogy feltámasztja Sparkyt. A tudományos kísérlet sikerrel jár, és a fiú legnagyobb örömére az összefoltozott eb életre kel. Victor azonban nem sejti, milyen következményekkel jár mindez. Kezdetben Sparkyt sikerül elrejtenie a külvilág szeme elől, ám amikor a kutya mégis kijut a házból, nemcsak Victor környezete, de az egész város szembesül azzal, hogy Sparky már nem az a barátságos kutyus, ami volt. 

Toy Story - Játékháború
Film+ - július 30., 15.25
Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

Andy szobájában vidám élet folyik! Különösen akkor, amikor a szoba gazdája távol van, ugyanis ha senki nem figyeli őket, megelevenednek a játékok. Woody a főnök, az öreg harcos, a beszélő seriff-rongybaba. De ott van még Mr. Krumplifej, aki szerelemre vágyik, Rex, az ijedős dinoszaurusz, Guba a tudálékos perselymalac, kalandvágyó katonák, kacér öltöztetőbabák és a többiek. Ám egy nap új társuk érkezik: Buzz, a hipermodern, csillagközi lézerharcos. Két dudás még egy gyerekszobában sem fér meg. Buzz és Woody hamar ellenségek lennének, ha nem zuhannának ki véletlenül az ablakon, és nem kéne együtt megküzdeniük a valódi világgal, hogy száz kaland, veszély és viszontagság után végre visszajuthassanak Andyhoz. 

Szabadítsátok ki Willyt! 3.
RTL Klub - július 30., 16.05
12 éven felülieknek ajánlott!

Jesse barátja, Randolph a bálnák életét kutatja a Csendes-óceán északnyugati partjainál. Jesse itt találkozik újra Willyvel, a bálnával, és itt ismerkedik meg Max-szal, a tízéves kisfiúval, aki szintén imádja a tengert és a tenger különös élővilágát. Ám Willyre és társaira orvvadászok leselkednek. Jesse, Max és barátaik azonnal akcióba lépnek, hogy a Max apja, John Wesley kapitány vezette bálnavadászoktól megmentsék Willyt és családját.

ÖcsiKém
Prime - július 30., 16.55
12 éven felülieknek ajánlott!

Cody látszólag egyszerű hétköznapi srác. Hadilábon áll a matekkal, és ügyetlen a lányokkal. Senki sem sejti, még a családja sem, hogy valójában rátermett legényke: a CIA új programja jóvoltából ő Cody Banks, a titkos tini ügynök. Az álcázott nyári táborokban kapott kiképzésen a legújabb technikákkal is megismerkedett. Úgy vezet, mint egy autóversenyző, jártas a tudományokban és nagyon erős. Első küldetése Dr. Connors lányának meghódítása. Közel kell férkőznie ugyanis az apja kutatási eredményeihez, amelyre egy bűnbanda vetett szemet. Ennek segítségével akarják leigázni a világot. 

Richie Rich - Rosszcsont beforr
Film+ - július 30., 17.05
12 éven felülieknek ajánlott!

Kertjében ott a hullámvasút, a ringlispil még nem jutott eszébe. Ha megéhezik, betér a saját McDonald's üzletébe harapni valamit. Van valami közös ügye Claudia Schifferrel. Ő Richie Rich, a gézengúz milliomos kölyök. Életéből csak egyvalami hiányzik: a barátokat még a legtökéletesebb komornyik sem pótolhatja. Egy elvetemült banditának pont a Richie-vagyonra fáj a foga. Richie szüleit elrabolják, őt, az egyedüli örököst bérgyilkosok üldözik. A srác élete fenekestül felfordul. De nem hagyja magát. Talán végül igaz barátokat is talál.

Nicsak, ki beszél most!
RTL II - július 30., 18.10
12 éven felülieknek ajánlott!

James és Mollie boldog házasságban élnek már 6 éve. Van két gyermekük és persze a velük járó összes gond. James nagyon jó állást kap egy nagy légitársaságnál és egyre több időt kell a levegőben töltenie. Mollie tűri egy darabig, hogy minden az ő nyakába szakad, de mikor a férfi főnöknője kikezd James-szel, betelik a pohár.