A nyár első keddje

Szép nyarat! Napsütést! De még egy kicsit #szórakozzotthon! Segítünk.

Csíki Játékszín: Rózsa és Ibolya

június 2., 11:00

Volt egyszer egy király és volt annak egy nagyon szép lánya, Ibolya, meg egy második felesége, aki az ördöggel cimborált. Amikor Ibolya eladósorba került, a mostohája rávette a királyt, hogy csak olyan kérőhöz adják feleségül, aki kiállja a három próbát. Ide katt!

Zenedoboz - 10. rész ROMANTIKA - Online közvetítés!

június 2., 14:00

Hollerung Gábor ismeretterjesztő zenetanodája epizódonként egy-egy zenei témát taglal, felölelve a zenetörténet teljes spektrumát. A tizenkét perces részekből álló előadás-sorozat negyven epizódon keresztül, akár tízéves kortól élvezhető, színes, változatos módon avatja be nézőit a zene teljességébe.
Idesüss!

Pilinszky János: Beszélgetések Sheryl Suttonnal

június 2., 16:00

A Beszélgetések a Pilinszky-életmű egyik legkülönlegesebb, kultikus darabja. Az új kiadásban szövegváltozatok, naplójegyzetek, levelek egészítik ki az esszéregényt, valamint a legendás borítókép mellett eddig nem publikált fényképek és fakszimilék teszik még közvetlenebbé ezt a rendkívüli találkozást. Bende Józseffel Szegő János beszélget a kultikus könyvről a LÍRA Facebook oldalán.

Beke László előadása a 80-as évek performansz művészetéről

június 2., 17:00

Beke László a 80-as évek performansz művészetéről szóló ONLINE előadásával nyílik újra a MissionArt Galéria a két hónapnyi bezártság után. Beke László előadását a még jelenleg is álló, az 1980-as években barátai performanszairól készült fotóit bemutató Makky György kiállítás apropójából terveztük, de a március 11-re meghirdetett esemény elmaradt. Makky György kiállítása az előadás napján, 10-16 óra között még megnézhető! Az előadás június 2-án, kedden, 17 órától a MISSIONART GALÉRIA facebook oldalán látható.

Móser Ádám erkélykoncert élő közvetítés

június 2., 17:00

Móser Ádám harmonikás minden nap délután öt órakor ad egy minikoncertet, amin saját számait és improvizációit hallgathatod itt.

Telekom Electronic Beats: SzpottoljOtthon Round 5.

június 2., 18:00

Június 2-án kedden az egykori KOLIN frontembere, a ma már Antilope Kid alteregójával az ironikus popzene kereteit feszegető Kolin Márk veszi be magát az Analogue Zone hangszerüzletbe, hogy rájöjjön, hogyan kell hangokat kipasszírozni a moduláris szintetizátor nevű gyönyörű szörnyből. Otthonról.

Szómágia - Ősi tudás kódjai a magyar költészetben - online önnáló est

június 2., 19:00

Nézzük meg, milyen ősi tudás van kódolva minden egyes versünkben.
Nézzük végig a jelképeket, kódokat, melyek ott feszülnek minden szóban, amit kimondunk. Itt.

Együtt a Művészetért Díjátadó Online Gála

június 2., 19:00

Az élőben közvetített gála, ahol az évad emlékezetes pillanataiból láthatnak majd részleteket a nézők, június 2-án án, este 7-kor lesz elérhető lesz a színház Facebook oldalán, Youtube csatornáján és a www.kecskemetinemzeti.hu oldalon.

NTSz On - Artus - Goda Gábor Társulata: Don Quijote mauzóleum

június 2., 19:00

Kísérlet arra, hogy kiszabadítsuk a Bolondság Lovagjának sírját a Ráció nemeseinek hatalmából.
Nálunk már a bolondságot sem értik! Emberek! Csatlakozzatok hozzánk, s induljunk együtt az ismeretlenbe, a sír felszabadítására! Klikk ide!