A szomorú Ben Affleck producer lesz az Igazságligában

Ben Affleck nagyon szomorú a legutóbbi blockbusterét érő negatív kritikák miatt, és úgy érzi, méltatlan helyzetbe hozta őt a Warner stúdió azzal, hogy végig jó képet kellett vágnia egy vacak filmhez.

A Warner a Batman Superman ellen: Az igazság hajnaláért kárpótlásul most a főszerep meleltt egy executive produceri kreditet is adott a színésznek a 2017-ben mozikba kerülő Igazság Ligájában - írja a Movieweb. Ez lesz a Warner Bosszúállókja, vagyis az a szuperhősfilm, amiben Batman összecsődít egy csomó metahumánt Superman és Wonder Woman mellé (többek között Flash-t és Aquamant, akiket láthattuk is egy villanásnyi időre a Batman V. Supermanben).

Ezzel a kinevezéssel a Warner stúdió kvázi egyenrangú pozícióba hozza Afflecket a sokadszorra leszereplő rendező-producer Zack Snyderrel. A színésznek korábban ugyanis olyan dolgokat kellett mondania a Batman-film sajtókörútján, hogy ez a szuperhősmozi sokkal jobb lesz, mint a legrosszabb Marvel-filmnek kikáltott Fenegyerek, amiben ugye szintén ő volt a főhős. Csakhogy a képregényrajongók ma már sokkal jobban utálják a Batman Superman ellent, mint a Daredevilt: míg előbbi csak 27%-ot kapott a Rotten Tomatoes kritikagyűjtő oldalon, Fenegyerek ugyanott 44%-on áll.

Affleck egyébként tényleg nagyon szomorú volt a sok negatív kritika miatt. A Henry Cavill-lel közös, csendben végigbólogatott interjúja azonnal mémmé vált, és önálló életre kelt a neten, a legkülönfélébb, melankolikus zenei aláfestéssel: 

2018-ban viszont még szépíthet: ekkor kerül majd mozikba az az önálló Batman-mozifilm, aminek nemcsak a főszereplője ő, de a rendezője, a forgatókönyvírója és a producere is.