Brad Pitt nácikat gyilkol az új filmjében

Angelina Jolie állítólag azért válik tőle, mert a sztár a Szövetségesek forgatásán összejött Marion Cotillard-ral.

Kijött egy látványos előzetes Brad Pitt legújabb filmjéhez, a decemberben nálunk is mozikba kerülő Szövetségesekhez. Az 52 éves sztár ezúttal egy Észak-Afrikában harcoló, szövetséges kémet alakít, aki 1942-ben, egy közös küldetés alatt összejön egy francia ellenállóval (Marion Cotillard). A háború végére azonban, amikor Londonban már együtt élnek, megváltozik a viszonyuk: a nőről ugyanis kideríti a szövetséges hírszerzés, hogy maga is náci kém.

Az izgalmasnak ígérkező háborús drámát Spielberg egyik legjobb tanítványa, Robert Zemeckis rendezte, a forgatókönyvíró pedig az Eastern promises - Gyilkos ígéreteket is jegyző Steven Knight (vele egyébként Brad Pitt épp a World War Z 2-n dolgozik).

Azt viszont több helyen is megírták tegnap és ma, hogy Brad Pitt és Angelina Jolie kedden bejelentett válásának igazi oka nem a két sztár gyereknevelési módszerei közti különbség, hanem az, hogy állítólag Pitt összejött Cotillard-ral a Szövetségesek forgatásán. Nem ez lenne az első ilyen munkahelyi románca: Jolie-val is a 2005-ös Mr. és Mrs. Smith forgatásán jött össze, miközben papíron még Jennifer Aniston férje volt.  (via Geektyrant)