Brownie biznisz - The Boss előzetes

A nagyszájú csajok korát éljük, és senkinek nincs nagyobb szája, mint Melissa McCarthy-nak, aki az új Szellemirtók film előtt még lenyomott egy újabb vaskos komédiát, amiben egy bukott üzletasszonyt alakít, aki volt asszisztense és egy rakás iskoláslány hátán akar visszamászni a bizniszbe – pontosabban a brownie bizniszbe. Jól hangzik!

A rövid vörös parókában és jócskán lefogyva játszó Melissa McCarthy elsőre szinte felismerhetetlen – mégis azt játssza, ami a legjobban áll neki, nagyszájú, gátlástalan, belül mégis érzékeny asszonyt, aki gyakran pofára esik, de ő is kioszt néhány pofont. Elég nagyokat, ami azt illeti, és nem csak felnőtteknek, ahogy az új vígjátéka, a The Boss első előzeteséből kiderül. Michelle Darnell Amerika leggazdagabb asszonya, bármit megengedhet magának arrogáns és lekezelő, főleg hűséges asszisztensével (Kristen Bell), ám egy napon fordul a kocka: Michelle adócsalás miatt börtönbe kerül, elveszíti a vagyonát, és amikor kiengedik, egyedül a volt asszisztensére számíthat, és nála húzza meg magát. De hősnőnk – akit nyilvánvalóan Martha Stewartról mintáztak - nem az a típus, aki hagyja, hogy az élet legyőzze, és jótevője lányának osztálytársaiból szervez junior sales-es csapatot, hogy beterítsék a környéket brownie-val – és elég agresszíven terjeszkednek.
Megnézheted Melissa McCarthy új vígjátékának előzetesét.

Az előzetes vicces és akciódús – cserkészlányok gyepálják egymást, hősnőnk teniszlabdával intézi el az ügyvédjét, majd bábjátékozik Kristen Bell melltartójával, hogy rávegye, hogy nőiesebben öltözködjon. A filmet McCarthy férje, Ben Falcone rendezi, akivel már dolgoztak közösen a Tammy  (2014) című vígjátékon, a színésznő pedig részt vett a forgatókönyvírásban is. A The Bossban feltűnik még Kristen Schaal, Kathy Bates és Peter Dinklage is, a bemutató dátuma pedig 2016. április 8.