Doctor Strange körül felfordul a világ

Lélegzetelállító részlet az új Marvel-filmből.

Jövő héten mutatják be a Marvel új szuperhősfilmjét, amivel bevezetik a mágiát a repdeső félistenek, szuperrobotok és sétáló fák univerzumába. Nyilván sokunknak a könyökén jönnek ki a szuperhősök - szerencsére  a Marvel időről-időre bevállal olyan filmeket is, amik valamennyire különböznek a Bosszúállók-féle fősodortól.

Benedict Cumberbatch alakítja az arrogáns, ám zseniális sebészt, Dr. Stephen Stranget. Miután egy szörnyű balesetben megsérülnek a kezei, mindenféle gyógymódot kipróbál, hogy ismét operálhasson, ám egyik sem használ. Elindul hát Tibetbe, hátha az ottani orvoslás a hasznára lehet, ám ehelyett inkább megtanul varázsolni, hogy segítsen megmenteni a világot.

Nem volt olyan erős a film promóciója, hogy bekerüljön a köztudatba, a várakozás is messze elmarad a tipikus szuperhősös filmeknél megszokott hisztériától, de az eddigi előzetesek alapján annyi már biztos, hogy egészen különleges látványra számíthatunk.

Bár láttunk hasonlót az Eredetben, de ott már a trailerben lelőtték azt a rövidke kis jelenetet, amit végül a filmben láthattunk, ez a teljesen megborult városkép viszont annyira lenyűgöző, hogy már ezért érdemes lesz megnézni a derék doktor bemutatkozó filmjét. És egyébként is:

már jó, ha nem lesz benne Vasember.

De a pletyka szerint benne lesz.