Ezek a sztárok egykor hajléktalanok voltak

Chris Pratt Hawaiion csövezett, Stallone egy buszpályaudvaron aludt.

Hilary Swank

Miután a szülei elváltak, Swank és anyja Los Angelesbe költöztek, és az autójukban éltek. Olykor meghúzhatták magukat a lány egyik barátjánál, de nem maradhattak ott akár egy teljes napra sem, mert árulták a házat. Néhány hónapig tartott ez az állapot, gumimatracon aludtak, míg Swanknek sikerült megcsípni néhány apró epizódszerepet, így kibérelhettek egy lakást. 1992-ben azután szerepet kapott az eredeti Buffy, a vámpírok rémében, és szépen beindult a karrierje.

Forrás: Steve Granitz / WireImage / Getty Images

 

Halle Berry

21 éves koráig Halle Berry többszörös szépségkirálynőként gondtalanul éldegélt New Yorkban. Amikor elfogyott a pénze, kért az anyjától, aki szó nélkül adott neki. Ám egy ízben az anyja megtagadta a segítséget, így Berry hamarosan egy hajléktalanszállón kötött ki. Ezután másfél éven keresztül nem beszélt az anyjával, de később rájött, hogy nagyobb segítséget nem is kaphatott volna tőle, hiszen a felelőtlen életmódjával semmit nem ért volna el az életben. Az anyja megtanította küzdeni, és ezért a mai napig hálás neki.

Forrás: Summit Entertainment

Jim Carrey

Amikor könyvelő apja elveszítette az állását, Carrey otthagyta az iskolát, hogy a testvéreivel együtt dolgozzon. Különböző munkákat vállalt, az apjának is sikerült biztonsági őrként elhelyezkednie, de a család egyre rosszabb anyagi helyzetbe került, míg a végére kénytelenek voltak a Volkswagen kisbuszukban élni. Nappal munkát keresve kocsikáztak, éjjel különböző parkolókban húzták meg magukat, vagy rokonok udvarán sátoroztak.

Forrás: Vittorio Zunino Celotto / Staff / Getty Images

 

 

Chris Pratt

Pratt egy félév után otthagyta a főiskolát, mert elfogadta az egyik haverja ajánlatát, aki vett neki egy jegyet Hawaiira, pontosabban Maui szigetére. Ott hajléktalanként tengődött: éjjelente vagy egy furgonban aludt, vagy a tengerparton, piált és füvezett, és csak annyit dolgozott, hogy legyen pénze "benzinre, kajára és horgászcuccokra". Egyszer összetalálkozott Rae Dawn Chonggal (Kommandó, Bíborszín, Borrower), aki szerepet kínált neki egyetlen rendezésében, a Cursed Part 3 című rövidfilmben. Pratt otthagyta a kényelmes trógerkodást, hogy aztán jó tíz évvel később már a lába előtt heverjen egész Hollywood.

Sylvester Stallone

A '70-es évek elején Stallone annyira le volt égve, hogy három héten keresztül egy buszpályaudvaron aludt. A kutyájától is meg kellett válnia, mert nem tudta etetni. Végső kétségbeesésében jelentkezett egy hirdetésre, amiben softcore szexfilmbe kerestek szereplőket. Kétszáz dollárt keresett a két napos forgatással, így végre elkezdhette gatyába rázni az életét.

(Forrás: Listverse)