Ezeket a programokat ajánljuk március 18-ra

Itt a vége, fuss el véle, a négynapos hosszúhétvége utolsó napja, de még ne szomorkodjunk, inkább töltsük el a napot kellemesen! Menjünk kiállításra, és este még egy kisebb buli is belefér.

Szent Patrik Napi Felvonulás és Fesztivál

Budapesten 2018. március 18-án, vasárnap rendezi meg az Ír-Magyar Üzleti Kör Egyesület a már hagyományos Szent Patrik napi - eredeti és legjobb - felvonulást és fesztivált. Gyülekezés az 5. kerületi Szabadság téren 13.30-15.00 óráig. Viselj valami zöldet, és csatlakozz a legkülönlegesebb felvonuláshoz Budapesten! A menet 15.00 órakor indul, a végpont a Fogasház-Instant Klub az Akácfa utcában. Mulatság, vidámság és meglepetések várnak. Luftballonok, arcfestők, gólyalábasok, a zuglói majorette csoport, gyermek programok - ír zene - ételek - italok. 

Rafael Y. Herman kiállítása

Forrás: Ludwig Múzeum

 

A kiállítás az éjszaka sötétjét bemutató munkáiról ismert Rafael Yossef Herman közelmúltban készült műveit tárja a közönség elé. Az izraeli születésű művész az éjszaka világáról készült ábrázolásai a néző számára nappali világosságnak tűnhetnek. Az érzékelhetetlen, szinte képzeletbeli, időtlen valóság bemutatása a szürrealitás és a valóság határának vizsgálata, bizonyos értelemben virtuális valóság kutatás.

Tóth Vera & Budapest Jazz Orchestra

2017. december 21.-i nagy sikerű Kongresszusi Központbeli koncert után Tóth Vera és a Budapest Jazz Orchestra közös országos turnéra indul. Ezt megelőzően a Budapest Jazz Clubban eljátsszák közös programjukat, mely a Budapest Jazz Orchestra által feldolgozott Tóth Vera slágerek mellett új meglepetéseket is tartogat a nagyra becsült közönség számára.

Póka Egon Experience feat. Várhegyi Lucas Palmira, Steppers, Zsuzsi mosolyog

A legenmdás basszusgitáros és zeneszerző Póka Egon nem csak egy nagyszerű trió vezetője, akik Jimi Hendrix, a Cream és a Led Zeppelin nyomvonalán viszik tovább a lángot, hanem a Kőbányai Zenei Stúdió zenei szakközépiskola alapítója és vezetőjeként azt fiataloknak továbbadó mestere is, így ezen az estén páratlanul ütős Experience triója mellett tanítványai remek formációit is hallhatjuk.