Fényes jövő előtt áll a Terminátor

A 2015-ben újjáélesztett sorozatot valószínűleg halálra ítélték, de a Terminátor azért visszatér, mégpedig nem is akárhogyan!

Pár nappal azután, hogy kiderült, valószínűleg lőttek a frencsájznak, aminek a  Terminator: Genisys című filmből kellett volna kinőnie,  biztató híreket kaptak azok, akik szeretnék, ha a sorozat feltámadna hamvaiból. Ha minden igaz, újabb film (vagy talán tévésorozat is készül) a James Cameron nevével fémjelzett Terminátor 2. - Az ítélet napja folytatása lenne. 

"Azt hiszem, sikerült megoldani a frencsájz jövőjét, és higgyék el, ez a jövő nagyon fényesnek ígérkezik.  Azon a vonalon indulunk el, amire a rajongók már a T2 óta vágynak" - nyilatkozta a Collidernek David Ellison, a Skydance Media vezérigazgatója, aki  szerint hamarosan mindent megtudhatunk. "Nagyon izgatottak vagyunk, és szerintem jó úton haladunk" - tette hozzá a Terminator Genisys producere.

A Movieweb szerzője megpróbálta kitalálni, hogy mi lehet majd a nagybetűs bejelentés, de szerinte egyelőre elég zavarosak a rendelkezésükre álló  információk. Persze David Ellison biztosan nem beszélt a levegőbe, és valami tuti készül.