Gyerekműsorok hétvégére

Ezen a hétvégén megnézhetitek A szépség és a szörnyeget Disney változatát, Dargay klasszikus mesefilmjét, Az erdő kapitányát és a megismerhetitek a Mimic névre hallgató nyúl izgalmas történetét.

2017. március 25., szombat

Babe
SuperTV2 - március 25., 14.25
Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

Babe, a kismalac vidáman és boldogan éli életét. Ám minden megváltozik, amikor az anyját elhurcolják egy teherautón, amely mindig elviszi a disznókat, de sohasem hozza vissza őket. Idővel a kurta farkú kismalac is a vásáron köt ki, ahol a sors összehozza a szófukar Hoggett gazdával. A férfi hazaviszi a farmjára, ahol minden állatnak megvan a maga helye. A szeretetre méltó kismalac belopja magát a többi állat szívébe, miközben régi malacvágya is teljesül, juhászkutya lesz belőle. A gazdája benevezi az év terelőversenyére. Babe a birkákkal összefogva készül a nagy eseményre.

Az utolsó Mimic
RTL Klub - március 25., 15.55
12 éven felülieknek ajánlott!

Noah és Emma különleges dobozt talál a tengerparton. Az apró gépezetben egy plüssnyuszi lapul, amely beszélni kezd Emmához. Kiderül, hogy a Mimic névre hallgató nyúlnak varázsereje van, és a jövőből érkezett, hogy segítséget kérjen. A gyerekek szülei, Jo és David rémülettel fedezik fel gyermekeik hihetetlen képességeit, és Noah tanárához, Larry White-hoz fordulnak segítségért. A kémelhárítás azonban előbb talál rá a két gyermekre és a mesterséges intelligenciával rendelkező játékra.

Alvin és a mókusok
Mozi+ - március 25., 17.15
12 éven felülieknek ajánlott!

Karácsony közeledtével kivágják a három mókus, Alvin, Simon és Theodore otthonául szolgáló fenyőfát. A mókusok - a fával együtt - hamarosan Los Angelesben találják magukat, egy lemezkiadó cég előcsarnokában. Az igazgató, Ian Hawke éppen most rúgta ki Dave-et, a hétköznapinak aligha nevezhető zenei ízléssel rendelkező zenészt és dalszerzőt. A bánatos fickó magához veszi a fa alatt lévő,  muffinnal teli kosarat, benne az éhes mókusokkal. A három jómadár bevackolja magát Dave lakásába, teljesen fölforgatva azt. Egyetlen mentségük, hogy nemcsak beszélni, énekelni is tudnak.

A szépség és a szörnyeteg
TV2 - március 25., 18.55
Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

Egy kis francia falucskában él egy káprázatosan szép, megejtően bájos és okos fiatal leányzó, Belle, akit szabályosan üldöz szerelmével a jóképű, de durvalelkű, törtető Gaston. Egy napon Belle apját elrabolja a környéken magasodó kastélyban lakó, rettegett szörnyeteg, és "váltságdíjként" a leányt kéri. Belle gondolkodás nélkül feláldozza magát, és önként besétál a szörny csapdájába. Ahogy telnek a napok, úgy ismeri és szereti meg egyre jobban a taszító külső mögött jólelkűnek és nemesnek bizonyuló herceget. A különös romantikus kapcsolat kialakulásában a szörnyeteg kastélyának életre kelt tárgyai is segítenek - Belle a teáskanna (Kanna mama), a kis Csészike, a gyertyatartó és a falióra elbeszélései alapján ismeri meg fogvatartójának valódi, jó oldalát. Lassan kibontakozó szerelmük azonban nincs biztonságban: a csalódott, dühös Gaston hadjáratot indít a "szörnyeteg" ellen...

Narnia Krónikái - Caspian herceg
RTL Klub - március 25., 19.20
12 éven felülieknek ajánlott!

A négy Pevensie gyermek egy esztendő elteltével visszatér arra a helyre, amelyet szeretnek. Meglepődve tapasztalják, hogy Narniában ezerháromszáz év telt el azóta, hogy itt jártak. A birodalom aranykora véget ért, a világot most a telmarinok uralják. A kegyetlen Miraz király Caspian herceg helyett a saját fiát akarja a trónra ültetni. A jogos trónörökös által vezetett lázadók szeretnék visszaállítani a rendet. A régi és új barátai oldalán Peter és testvérei is harcba szállnak, hogy visszaállítsák a birodalom régi fényét és dicsőségét.

2017. március 26., vasárnap

Hotel Transylvania 2. - Ahol még mindig szörnyen jó
HBO - március 26., 9.55
6 éven felülieknek ajánlott!

Drakula, a világ legismertebb vámpírja nem csak egyszerű szörny: a távoli, erdélyi havasok rejtekében, egy ősi kastélyban szállodát üzemeltet, ahol a rémisztgetésbe belefáradt szellemlények megpihenhetnek és végre az emberektől távol pihenhetnek. Ezen kívül még gyermekét egyedül nevelő, aggódó apa is. Ő és barátai, a sokféle, csak első látásra ijesztő fura figura visszatér, hogy ismét megpróbálja halálra nevettetni nézőit.

SpongyaBob: Ki a vízből!
SuperTV2 - március 26., 15.00
6 éven felülieknek ajánlott!

Vidám az élet Bikinifenéken, ahol az örök optimista SpongyaBob és barátai élnek: Patrick, a hű tengeri csillag, a kaján Tunyacsáp, a tudós mókus Szandi és a nagymenő vállalkozó Rák úr. Amikor ellopják a herkentyűburger titkos receptjét, SpongyaBob kénytelen összefogni örök ellenfelével, Planktonnal, hogy a tér és az idő határait átszelő utazásuk során felfedezzék saját szupererejüket és szembeszálljanak Burgerszakállal, az elvetemült kalózzal, akinek más tervei vannak a tengermélyi finomságokkal.

A dzsungel könyve
HBO - március 26., 16.10
6 éven felülieknek ajánlott!

Maugli - akit farkasok neveltek - a félelmetes tigrissel Sir Kánnal találja  szembe magát. Mivel a rettentő ragadozón korábban már komoly sebeket ejtett az Ember, ellenségként tekint a fiúra. Maugli ezért elhagyja az egyetlen otthont, amit eddig ismert és egy lenyűgöző utazásra indul, amely során önmagát is jobban megismerheti. Szigorú mentora, Bagira a párduc és a szabad szellemű medve, Balu társaságában Maugli a dzsungel számos lakójával találkozik, akik nem biztos, hogy a legjobb szándékkal közelítenek a fiúhoz.

Az erdő kapitánya
TV2 - március 26., 16.15
Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

Elöljáróban le kell szögezni, hogy a rendőrök élete nem fenékig tejfel. Különösen nem abban a városban, ahol maga a nagy Zéró ütötte fel a tanyáját. Ő a bűnözők koronázatlan királya, akit már réges-rég rács mögött szeretne látni a Kapitány. Zéró az évszázad bulijára készül, amelynek célpontja a Kerek Erdő és annak lakói. Azt eszelte ki, hogy egy zsák pénzért eladja az erdőt egy fakitermeléssel foglalkozó vállalatnak, az erdőlakók pedig szaladhatnak, amerre látnak. A Kapitány és segédei - Eleméri Ede tizedes és Góliát titkosrendőr - kiszimatolják a veszélyt és akcióba lépnek. Nehezen birkóznak meg az akadályokkal, mert a ravasz Zéró mindig másvalaki bőrében jelenik meg. Szerencsére az agyafúrt Kapitány leleplezi a gazfickókat és megmenti az erdőt a pusztulástól!

Éjszaka a múzeumban - A fáraó titka
Prime - március 26., 16.55
12 éven felülieknek ajánlott!

Larry, az egykori éjjeliőr immár a New York-i Természettudományi Múzeum operatív éjszakai igazgatója. Az nem újdonság számára, hogy sötétedés után a kiállítási darabok életre kelnek, ám az utóbbi időben mintha furcsán viselkednének. Kiderül, hogy a tábla, melynek jóvoltából a teremtmények életre kelnek, pusztulásnak indult, és csak a British Múzeumban lehet helyrehozni. Larry, aki mindenre képes a múzeumi "családjáért", a fiával és néhány műtárggyal Londonba utazik, hogy megfejtsék a tábla titkát.

Jégkorszak 4. - Vándorló kontinens
TV2 - március 26., 18.55
6 éven felülieknek ajánlott!

A táplálkozási láncra fittyet hányó három jó barát, Manny, Diego és Sid (a mamut, a kardfogú tigris és a lajhár) újból kénytelen vándorútra indulni: egy óriási földmozgás leszakít a kontinensről egy szigetet, és elválasztja őket a hordától. Jobb híján egy úszó jéghegyre költöznek, és új, hófehér hajójukon igyekeznek partra vergődni. A trió a nyílt tengeren sem hazudtolja meg magát: a jég hátán is túlélnek, fura tengeri lények, új földrészek és őskalózok között vágják keresztül magukat, és közben egy percre sem veszítik el a humorérzéküket. Még a motkány is viszontlátja imádott makkját - igaz, olyan körülmények között, melyre egy motkány sem készülhet fel.