Gyerekműsorok hétvégére

Ezen a hétvégén lehet majd nosztalgiázni, levetítik a Drágám, a kölykök összementek!, Az erdő kapitánya és a Flubber - A szórakozott professzor című filmeket. Lesz Demóna, Kis Vuk, Mackótestvér, Aranyhaj és Knerten is. Ha még nem láttátok, WALL-E kalandjait semmiképp se hagyjátok ki!

2017. június 24., szombat

Drágám, a kölykök összementek!
DUNA Televízió - június 24., 9.30
Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

Wayne Szalinski professzor nem örvend túl nagy népszerűségnek: szomszédai őrültnek tartják, feleségének elege van az állandó kísérletezgetéseiből, kollégái pedig semmibe veszik legutolsó nagy dobását, az elektromagnetikus kicsinyítő gépet. A kedves munkatársak nem kacagnának olyan hangosan, ha látnák az alaposan összement Szalinski gyerekeket! Miközben békésen játszadoznak a szomszéd gyerekekkel, egyszer csak azon kapják magukat, hogy a hangyákkal kerültek egy szemmagasságba. Ráadásul váratlanul összesöprik őket, s hamarosan a kert végi szemeteszsákban találják magukat. A rájuk váró feladat lehetetlennek tűnik: át kell jutniuk a hátsó udvaron, ami jelenlegi méretüket tekintve, leginkább egy dzsungelhez hasonlít. A kavicsok megmászandó hegycsúcsnak látszanak, a pocsolyák pedig komoly óceánnak tűnnek. Útjuk során ezernyi veszély leselkedik rájuk: el akarják taposni őket, a család kutyája feni rájuk a fogait, sőt a fűnyíró veszélyeivel is számolniuk kell.

WALL-E
Film+ - június 24., 12.15
Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

WALL-E, a lánctalpas szeméttömörítő robot az egyetlen élő szerkezet a Földön, az emberiség ugyanis elhagyta a lakhatatlanná vált bolygót. A kis munkagép több száz magányos éve gyűjti a kacatokat, amikor megjelenik EVA, a modern és áramvonalas keresőrobot, aki megdobogtatja a szívét. EVA rájön, hogy WALL-E véletlenül rátalált a bolygó jövőjének és túlélésének kulcsára. Visszaindul az űrhajóra, hogy jelentse ezt a fontos hírt. A magányos kis robot EVA nyomába ered.

Aranyhaj és a nagy gubanc
HBO - június 24., 13.20
Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

Aranyhaj, a királyi pár elrabolt leánya egy toronyban él az anyjának vélt boszorkánnyal. Még soha nem tette ki a lábát a toronyból, és ha a boszorkányon múlik, örökre rab marad. Épp születésnapján toppan be váratlanul Flynn, a körözött bandita, aki az elveszett királylány fejdíszével szökésben van. Kényszerűségből egyezséget kötnek, és belevágnak életük leghajmeresztőbb kalandjába.

Barátom Knerten
m2 - június 24., 18.15
6 éven felülieknek ajánlott!

A kemény, csintalan, gyors észjárású és bátor fiú, Lillebror új helyre költözött családjával, még nem ismer senkit, és csak a gallyból épített Knerten az egyetlen - képzeletbeli - barátja. Lillebror szülei egész nap dolgoznak, a fiúnak magának kell gondoskodnia szórakozásról, ezért Knertennel tölti az idejét, és ismerkedik meg a mindennapi élet izgalmával és drámájával.

Mackótestvér
RTL Klub - június 24., 19.50
Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

Kenai, a bátor fiatalember gyűlöli a medvéket és kíméletlenül vadászik rájuk. Egy sikeres vadászat után azonban büntetésből maga is medvévé változik. Új testében Kenai számára megváltozik a világ, az élet egészen más oldalát fedezi fel. Elindul felkutatni elvesztett bátyját, Sitkát, és eközben próbára teszi a türelmét egy féleszű jávorszarvaspár, összebarátkozik Kodával, az eltévedt mackókölyökkel, és ki kell térnie másik bátyja, Denahi tévedésen alapuló bosszúvágya elől.

2017. június 25., vasárnap

Szerezd meg a zászlót
HBO - június 25., 10.30
Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

A 12 éves Mike apja és nagyapja is űrhajós voltak. Ám a fiú elidegenedett a nagyapjától, aki a családtól elzárkózva él. Frank az Apollo XI legénységének tagjaként írta be nevét a történelemkönyvekbe. Mike megtudja, hogy egy milliárdos a Holdra készül, hogy kiaknázza az értékes ásványkincseket, és kitűzze zászlaját az amerikai helyett. Mike összefog nagyapjával, és a legjobb barátaival Amy-vel és Marty-val, valamint egy kaméleonnal annak érdekében, hogy megakadályozzák a milliárdos gonosz tervét.

Flubber - A szórakozott professzor
Viasat3 - június 25., 14.45
12 éven felülieknek ajánlott!

Phillip Brainard professzor olyannyira a tudomány megszállottja, hogy néha már semmire sem tud odafigyelni. Nem csoda tehát, hogy kétszer is elfelejtett megjelenni a saját esküvőjén. Pedig valójában mindent azért tesz, hogy végre létrehozza azt a forradalmian új energiaforrást, ami megoldhatná Sara, a kedvese által vezetett tudományos intézet súlyos anyagi gondjait. Hű segítőtársa, az imádni való kis repülő robot, Weebo, aki igyekszik mindent megtenni kedvenc professzoráért. A harmadik esküvőre készülődve, késő délután a professzor laboratóriumában végül is megszületik a nagy mű: egy olyan ragacsos izé, a rugacs, ami ha bármihez hozzáér, képes hihetetlen sebességgel megröptetni azt.

Demóna
Cool - június 25., 16.30
12 éven felülieknek ajánlott!

A gyönyörű és tiszta szívű fiatal lány, Demóna idilli körülmények közt nevelkedik egy békés erdei királyságban, egy nap azonban egy hadsereg szállja meg a környéket, megtörve a vidéken uralkodó harmóniát. Demóna azonban kiáll a népért, és a királyság legelhivatottabb védelmezője lesz. Nem sokkal később viszont könyörtelen árulás áldozatává válik, amelynek hatására addig tiszta szíve kővé változik. A lány és a megszálló király örököse közt ádáz küzdelem veszi kezdetét, Demóna pedig bosszúból megátkozza ellenfele újszülött kislányát, Csipkerózsikát. Ahogy a gyermek kezd felcseperedni, Demóna kénytelen rádöbbenni, Csipkerózsika kezében van a királyság békéjének és egyben talán saját boldogságának kulcsa is.

Kis Vuk
Film+2 - június 25., 17.25
12 éven felülieknek ajánlott!

Vadászok törnek az erdőre, egyedül a helyi vadőr tolókocsihoz kötött fia és az ő nagyothalló kutyája próbálja megállítani a vadorzókat. A környék azonban nemcsak puskaropogástól hangos, egy vándorcirkusz is a közeli réten ver sátrat. A Trilibusz cirkusszal különös, hóbortos állatsereglet is érkezik, akiket Balfék és Jobbfék gondoz - ám a társulat igazi feje a direktor félelmetes felesége, a titokzatos múltú Arcadonna. Amikor Kis Vuk, a bátor növendékróka körülszaglászik a lakókocsik körül, az egyik plakáton a saját, rég nem látott apját ismeri fel és gondolkodás nélkül a kiszabadítására siet.

Az erdő kapitánya
m2 - június 25., 18.18
Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

Elöljáróban le kell szögezni, hogy a rendőrök élete nem fenékig tejfel. Különösen nem abban a városban, ahol maga a nagy Zéró ütötte fel a tanyáját. Ő a bűnözők koronázatlan királya, akit már réges-rég rács mögött szeretne látni a Kapitány. Zéró az évszázad bulijára készül, amelynek célpontja a Kerek Erdő és annak lakói. Azt eszelte ki, hogy egy zsák pénzért eladja az erdőt egy fakitermeléssel foglalkozó vállalatnak, az erdőlakók pedig szaladhatnak, amerre látnak. A Kapitány és segédei - Eleméri Ede tizedes és Góliát titkosrendőr - kiszimatolják a veszélyt és akcióba lépnek. Nehezen birkóznak meg az akadályokkal, mert a ravasz Zéró mindig másvalaki bőrében jelenik meg. Szerencsére az agyafúrt Kapitány leleplezi a gazfickókat és megmenti az erdőt a pusztulástól!

Alvin és a mókusok 2.
Prime - június 25., 19.15
12 éven felülieknek ajánlott!

Alvin, Simon és Theodore, a híres rocktrió kénytelen Dave unokatestvéréhez, Tobyhoz költözni, akinek kissé mások a nevelési elvei. Ezért mindhárman beiratkoznak a helyi suliba, ami csupa új kihívást jelent. Alvinék hősiesen megküzdenek a leckékkel, sőt a sport veszélyeit is majdnem simán veszik. Ekkor azonban feltűnik a színen egy csinos mókuslányokból álló rockbanda.

Éjszaka a múzeumban - A fáraó titka
SuperTV2 - június 25., 19.15
12 éven felülieknek ajánlott!

Larry, az egykori éjjeliőr immár a New York-i Természettudományi Múzeum operatív éjszakai igazgatója. Az nem újdonság számára, hogy sötétedés után a kiállítási darabok életre kelnek, ám az utóbbi időben mintha furcsán viselkednének. Kiderül, hogy a tábla, melynek jóvoltából a teremtmények életre kelnek, pusztulásnak indult, és csak a British Múzeumban lehet helyrehozni. Larry, aki mindenre képes a múzeumi "családjáért", a fiával és néhány műtárggyal Londonba utazik, hogy megfejtsék a tábla titkát.