Harrison Ford biciklizés helyett most egy Fidesz-politikussal pózolt

A 74 éves sztár ezúttal Gulyás Gergellyel készített közös fotót Budapesten.

Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezető-helyettese mindenféle kommentár nélkül tette ki az alábbi fotót október 31-én a nyilvános Facebook-oldalára:

A fotó alatt elképesztően vicces kommentek jelentek meg: néhányan nem értették, Gulyás miért pózol az elnyomó Birodalom elleni Felkelés vezetőjével, a Köztársaság egyik legzűrösebb alakjával.

A 74 évesen is igen fickós Ford jelenleg épp a 2017-ben mozikba kerülő Szárnyas fejvadász 2-t forgatja Magyarországon, korábban pedig azzal került be szinte napi rendszerességgel a hazai lapokba, hogy modern Mátyás királyként, az országjáró bringakörútján hol egy bicikliboltban, hol egy kisoroszi fogadóban, hol egy pákozdi halászcsárdában bukkant fel.

A korábbi rajongói beszámolók szerint Ford szinte mindig kedves volt az emberekkel, és egyáltalán nem zavarta, hogy sokan felismerték, és közös fotót akartak vele. A Facebook Star Wars-csoportjaiban azonban rendre felbukkantak olyan hírek, hogy a sztár néha kicsit goromba a Csillagok háborúja- és Indiana Jones-rajongókkal, és korántsem hajlandó mindenkivel közös fotót csinálni (autogrammot viszont ilyenkor is adott).