Harrison Ford most egy pákozdi halászcsárdában pihent meg

A 74 éves sztár ebéd után közös fotón pózolt a pincérekkel, aztán biciklizett egyet a Velencei-tó partján.

Kedden délután Harrison Ford a biciklijével megjelent a Pákozdon, a Szúnyogszigeti Halászcsárdában is, két barátjával - írja a Feol.hu. A lap beszámolója szerint a Star Wars-filmek sztárja a Velencei-tó körül biciklizett, aztán a csárdában csirkét rendelt zöldkörettel, majd készített egy közös fotót a személyzettel, autóra rakta a bringáját, és visszament Budapestre.

Ford nem először bukkan fel jóságos Mátyás királyként a magyar rajongói között a legváratlanabb helyeken. Múlt hét óta Budapesten forgatja a Szárnyas fejvadász 2-t, de a hírekbe nem is igazán ezzel került be (hiszen régóta köztudott volt, hogy Ryan Gosling és Jared Leto után ő is csatlakozik a stábhoz), hanem szombaton azzal, hogy egy V. kerületi bringaboltban járt, vasárnap pedig azzal, hogy Kisorosziban bringázott, és egy helyi fogadóban reggelizett. A beszámolók szerint Ford eddig mindenhol nagyon kedves volt az emberekkel, és egyáltalán nem zavarta, hogy sokan felismerték, és közös fotót is szerettek volna vel készíteni.

Ford mindenkit lázbva hozó országjárása mellett sajnos a Szárnyas fejvadász 2 magyarországi forgatását egy szörnyű tragédia is beárnyékolja. Augusztus végén meghalt egy 28 éves díszletépítő a Felsőkert utcai Origo stúdióban, miután egy leomló díszletfal romjai közé szorult, és már nem tudták megmenteni az életét. A temetésére a rendező, Denis Villeneuve és a film mésik főszereplője, Ryan Gosling is elment.