Indiana Jones visszatér

Fontos új dátumot írhatnak be a filmrajongók a naptárba. A Disney bejelentette, hogy 2019. július 19-én újra feltűnik a mozivásznakon mindannyiunk kedvenc kalandora.

A még jobb hír pedig az, hogy minden, az elmúlt években felmerült pletyka hamisnak bizonyult: Shia LaBeouf nem fogja átvenni a stafétabotot a nagy öregtől, és Chris Pratt sem fogja felölteni Indiana Jones legendás öltözékét. A felállás a klasszikus marad. Spielberg fogja rendezni a filmet és Harrison Ford fog életveszélyes kalandokba keveredni. (Ha minden jól megy, csak a vásznon, hiszen tudjuk, hogy a 73 éves színészt már Az ébredő erő forgatásán is érte baleset).

A producerek Frank Marshall és Kathleen Kennedy lesznek, a történetről és a címről egyelőre még semmit sem lehet tudni. A rajongóknak az első információk kiszivárgásáig tehát lesz idejük arra, hogy különféle vad teóriákat gyártsanak arról, hogy ezúttal milyen kincs után fog kutatni Indy, hogy kik lesznek az ellenségei, és milyen nehézségeket kell átélnie a professzornak. Bő három év múlva megtudjuk!