Könyvekbe zárt mesék

Olvasnivaló kicsiknek és kicsit nagyobbaknak!

Katie Daynes: Kukkants bele! - Kérdések és válaszok az időről - Több mint 60 kihajtható füllel

Ez a szórakoztató és gazdagon illusztrált könyv egy sor fontos és izgalmas kérdésre ad választ az idővel kapcsolatban. Kukkants be a fülek alá, hogy még több érdekességet tudj meg!

Csépes Árpád: Dobozba zárt mesék

A mesekönyv többnyire téli és tanulságos történeteket tartalmaz. Szó van benne szánkóversenyről, hóember építésről és a karácsonnyal kapcsolatos örömökről. A mesékben szereplő tárgyak emberi tulajdonságokkal bírnak, és a kialakuló konfliktusok zárásaként mindig barátságok szövődnek, és így közösen valósítják meg álmaikat.

Bosnyák Viktória: Klott Gatya, ne fárassz!

Bosnyák Viktória megint egy olyan igazi beleélős, szórakoztató regényt írt Nógrádi Gábor Tudod, mi az a klottgatya? Múlt századi tornanadrág. És tudod, ki az a Klott Gatya? Nagydarab, szőrös szívű tesitanár, a Békés Utcai Általános Iskolában. Örülhetsz, ha még nem volt hozzá szerencséd! Vagyis inkább szerencsétlenséged. Bezzeg szegény ötödik dések! Nekik szeptemberben pont Klott tanár úr lett az osztályfőnökük. Szerinted sikerült őt kiutálniuk a Békésből, vagy inkább békét kötnek az ország legfélelmetesebb pedagógusával?

 

NemKönyv - Legjobb barátok

Lépj be a könyvrombolás új dimenziójába, használd a Legjobb barátoknak készült NemKönyvet! Két könyv egy csomagban a közös szórakozáshoz. Legjobb barátoknak, pároknak, kollégáknak, testvéreknek, osztálytársaknak vagyis NemKönyvPároknak.

Nyulász Péter: A baba bab: Morzsa kutya

2011-ben jelent meg először Nyulász Péter mondókáskönyve, amelyen azóta gyerekek ezrei indultak el a beszéd fejlődésének kihívásokkal teli útján. A könyv sorozattá nőtte ki magát, új versekkel gazdagodott. Mindegyik kötet 9 mondókát tartalmaz, korhatár nélkül játszható - mondható, 0 éves kortól. Ami a szülőknek a kerekecske-gombocska volt, gyermekeiknek A baba bab. A beszédtanulást segítő lapozó illusztrációit Schall Eszter fiatal grafikus készítette, természetbe olvadó színeket használt, rajzai friss lendülete új látásmódot hoztak be a mondókáskönyvek világába.

Anna Milbourne: Piroska és a farkas - Klasszikusok kicsiknek

Kövessétek Piroskát egyre beljebb az erdőben, és közben lapozzátok végig ezt a mesés könyvecskét. Hajtsátok ki a füleket, keressétek ti is a farkast és a nagymamát! A 2 éves kortól ajánlott könyv Piroska és a farkas klasszikus történetét mutatja be egy új és minden eddiginél látványosabb formában. A könyv betekintő-oldalain és felhajtható fülein a legkisebb meseolvasó korosztálytól a nagyobbakig, mindenki átélheti ennek a világirodalmi klasszikusnak minden izgalmát és báját - a hagyományos mesekönyvekhez képest sokkal látványosabb formában.