Lindsay Lohan Londonban marad

Nagyon rég hallottunk már Lindsay Lohanról, pedig pár éve teli volt vele a bulvársajtó, és most sem tudnánk, mit csinál, ha nem nyilatkozta volna, hogy sosem megy vissza Los Angelesbe, hanem marad inkább a brit fővárosban.

A brit The Observernek adott interjúban beszélt Lohan arról, milyen fontos volt számára a Londonba költözés és az itteni élet, ahol ha nem is teljesen névtelenül, de az otthoni őrült felhajtásnál jóval csendesebben húzhatja meg magát. „Itt elmehetek futni teljesen egyedül, és meg is teszem minden reggel jó korán, és közben arra gondolok, hogy a barátaim New Yorkban még biztos fent vannak és buliznak. Fel kellett nőnöm, és London a legjobb hely ehhez a világon. Los Angelesben nem tudtam mit kezdjek magammal, azon túl, hogy minden este eljártam szórakozni, mert minden barátom csak este ért rá. Együtt elmentünk, és aztán ott volt az a sok kamera, és aztán minden sokkal nehezebbé vált."

A színésznő elsőnek furcsállta, hogy alig ismerik fel, de aztán megtalálta a dolog pozitív oldalát: „Amióta itt vagyok, egyszer sem hallottam, hogy a nevemet emlegetik a tévében. Ezen eléggé elcsodálkoztam, de remek érzés." Lohan nemrég David Mamet darabja, a Speed-the-Plow színpadi változatának volt főszereplője, és már kilenc hónapja él a brit fővárosban, és még legalább egy további évre bérelte ki lakását a West Enden, de azt tervezi, hogy végleg itt marad, de Los Angelesbe biztosan nem megy vissza egy ideig. „Nem fogok újra L.A.-ben élni, még az kéne. Azok a barátaim, akik meglátogatnak, csak mindenfélét összehordanak, olyasmit, amit hallani sem akarok. Már azt sem tudom, ki ment férjhez, ki szült gyereket. Ha Los Angelesben bekapcsolod a tévét, csak rosszindulatú pletykákat hallasz – annyi minden fontos történik a világban, és ők csak a pletykákra kíváncsiak?"