Mila Kunisból vedelős-bulizós MILF lett

Új előzetes jött ki Mila Kunis nyáron debütáló vígjátékához, a Bad Momshoz. A Fekete hattyú 32 éves sztárja ezúttal egy olyan karriermániás anyukát alakít, aki egy nap megunja, hogy mindig kiskosztümben viszi a gyerekeket iskolába, aztán annyit dolgozik, hogy csak a kocsiban tud ebédelni valami szigorúan cukor- és zsírmentes műkaját. És még a kutyát is meg kell sétáltatni, különben összefossa a tiptop kertvárosi lakás méregdrága szőnyegét!

Na ebből a konzumpokolból lesz elege, ezért kitalálja, hogy a két barátnőjével (Kristen Bell és Kathryn Hahn) ezentúl olyan züllött, piálós-bulizós életet fognak élni, mintha újra 20 évesek lennének, és nem lenne holnap. Harmincon túl az ilyesmi persze nem megy könnyen, ezen fognak elvileg sokat röhögni a nézők.

Mila Kunis és Kristen Bell mellett láthatjuk majd a filmben Will Smith feleségét, Jada Pinkett Smith-t, Al Bundy egykori lányát, Christina Applegate-et, a popzenei idol Keshát és Lilly Singh-et, aki a népszerű Youtube csatornája miatt lett hollywoodi színész. A Bad Moms rendezőpárosa egyébként az a Jon Lucas és Scott Moore, akik az első Másnaposok forgatókönyvét írták (a folytatásokhoz viszont már nem volt közük). Az amerikai premier időpontja július 29., hazai bemutatóról egyelőre nincs hír. (via Variety)