12 gyerekműsor, amitől a felnőttek szíve is meglágyul

Nosztalgiázhatunk kicsit a hétvégén, mert levetítik a My Girl első részét, a Nicsak ki beszél! második részét, a Fehér Agyar című filmet és a Kicsi kocsi is újra száguld! Lesz SpongyaBob, Bigyó felügyelő, Szenilla nyomában és Madagaszkár 3 is.

2017. július 22., szombat

My Girl - Az első szerelem
Mozi+ - július 22., 11.45
12 éven felülieknek ajánlott!

Vada Sultenfuss életében a halál nagy szerepet játszik, ami rögeszméjévé válik. Az édesanyját elveszítette és az édesapja egy temetkezési vállalkozásból tartja el a családját. Részt vesz egy költészettel ismerkedő nyári kurzuson, hogy elkápráztassa az angol tanárját, akibe szerelmes. Thomas J., a legjobb barátja "mindenre allergiás", de mindvégig kitart mellette, a lány gátlásait figyelmen kívül hagyva. Vada apja felveszi a temetkezési vállalkozásába Shellyt, a sminkszakembert és lassan szerelmes lesz belé. Vada őrjöng dühében és mindent megtesz annak érdekében, hogy szétválassza őket.

A legelő hősei
Film+ - július 22., 12.15
Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

A legelő hősei a Vadnyugat egy képzeletbeli vidékén játszódik, ahol is egy Girnyó nevű kapzsi gazember éppen azon munkálkodik, hogy megkaparintsa a Patch of Heaven (Darabka Mennyország) tehenészetet annak kedves tulajdonosától, Pearltől. Ám akadnak, akik nem szívesen néznék végig, hogyan teszik tönkre idilli életüket. Három elszánt tehén, Buck, a karatézó csődör és egy karámra való mindenféle pára igyekszik megvédeni a farmot a hajmeresztő kalandokkal teli, kemény küzdelemben. Ez a hihetetlen állatsereglet szembeszáll a rosszfiúkkal, és az embert (illetve állatot) próbáló vadnyugati viszonyokkal: a saját bőrüket viszik a vásárra, amikor összeszövetkeznek Ricóval, a rejtélyes pénzvadásszal, hogy a verseny végén, amelynek számukra igazán nagy tétje van, elkapják Slimet és bezsebeljék a fejére kitűzött jutalmat. 

Fehér Agyar
Film+ - július 22., 16.25
12 éven felülieknek ajánlott!

Jacket, 1898-ban az aranyláz űzi Alaszkába. Itt találkozik Fehér Agyarral. A farkas-kutya keverékkölyköt először békés indiánok nevelik, ám új gazdája, Beauty Smith cseppet sem kesztyűs kézzel bánik vele. A kegyetlen bánásmód hatására a kedves, szelíd állat szinte vérszomjas fenevaddá válik. Egy brutális kutyaviadal után a fiatal Jack Fehér Agyar segítségére siet, s nemcsak megmenti, hanem lassan, lépésről-lépésre, megpróbálja visszaszerezni az állat emberekbe vetett hitét, megnyerni a bizalmát. Smith azonban továbbra is igényt tart Fehér Agyarra.

Szenilla nyomában
HBO - július 22., 16.40
Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

Szenilla, az aranyhal-memóriájú kék halacska elindul, hogy válaszokat találjon a múltjával kapcsolatos kérdésekre. Kicsoda ő? Kik a szülei? Miért nem emlékszik semmire? És vajon hol tanult meg ámbrásul? Útja során barátai, Némó és Némó is elkísérik. 

Madagaszkár 3.
TV2 - július 22., 18.55
6 éven felülieknek ajánlott!

Alex, az oroszlán, Marty, a zebra, Gloria, a víziló, és Melman, a zsiráf még mindig azon küszködnek, hogy hazajussanak szeretett városukba, New Yorkba, és persze Julien király és a pingvinek is csatlakoznak a komikus kalandhoz. Útjuk során átszelik Európát, ahol megtalálják a tökéletes álcát: egy vándorcirkuszt, amit átalakítanak - Madagaszkár stílusban. 

2017. július 23., vasárnap

A kicsi kocsi újra száguld
Mozi+ - július 23., 12.20
12 éven felülieknek ajánlott!

Nemrégiben avatták fel Alonzo Hawk legújabb förmedvényét, a világ legmagasabb irodaházát. Úgy tűnik, az utolsó barátságos épületeket is le akarja rombolni, hogy újabb építési terveit keresztülvigye. Az egyik háztulajdonos, Steinmetz nagymama azonban ellenáll Hawk erőszakosságának, és nem hajlandó beleegyezni a bontásba. Alonzo számára kapóra jön, amikor naiv unokaöccse, Willoughby Whitfield hajlandó magára vállalni a közvetítő szerepét. De a nagyinál széleskörű ellenállásba ütközik: az első, aki feltartóztatja, Herbie, a kis Volkswagen.

SpongyaBob: Ki a vízből!
Mozi+ - július 23., 14.20
6 éven felülieknek ajánlott!

Vidám az élet Bikinifenéken, ahol az örök optimista SpongyaBob és barátai élnek: Patrick, a hű tengeri csillag, a kaján Tunyacsáp, a tudós mókus Szandi és a nagymenő vállalkozó Rák úr. Amikor ellopják a herkentyűburger titkos receptjét, SpongyaBob kénytelen összefogni örök ellenfelével, Planktonnal (Németh Gábor), hogy a tér és az idő határait átszelő utazásuk során felfedezzék saját szupererejüket és szembeszálljanak Burgerszakállal, az elvetemült kalózzal, akinek más tervei vannak a tengermélyi finomságokkal. 

Szabadítsátok ki Willyt! 2.
RTL Klub - július 23., 15.45
12 éven felülieknek ajánlott!

Borzalmas környezeti katasztrófa történik az öböl közelében, egy nyersolajat szállító tanker zátonyra fut és hatalmas mennyiségű olaj kerül a vízbe. A három bálna, élükön Willyvel az öbölben rekednek, s ha hamarosan nem kapnak segítséget, elpusztulnak. Jesse és társai életüket is kockára teszik, hogy barátaikat megmentsék. De Jesse-t a kíméletlen üzletemberek és a katasztrófa mellett más is aggasztja, féltestvére, Elvis, aki anyjuk halála miatt náluk tölti a nyarat. A Szabadítsátok ki Willyt! folytatása megható történet az ember és állat barátságáról, és a napjainkban igencsak aktuális környezetszennyezés hatásairól.

A magányos lovas
Film+ - július 23., 15.45
12 éven felülieknek ajánlott!

A magányos lovas egy izgalmas akcióval és sok humorral fűszerezett kalandfilm, melyben a hírhedt maszkos hőst, friss mai szemlélettel keltik életre az alkotók. Tonto, az amerikai bennszülött lélekharcos számba veszi a korábban elmondatlan történeteket, amelyek a törvény emberét, John Reidet az igazság jelképévé tették, miközben a nézők, mintha nagy meglepetések és humoros zsörtölődések elszabadult vonatán ülnének, szemtanúi lehetnek annak, ahogy a két valószínűtlen hős megtanul együtt dolgozni a kapzsiság és a korrupció elleni küzdelmük során. 

Nicsak, ki beszél még!
RTL II - július 23., 18.25
12 éven felülieknek ajánlott!

Mikey időközben kissé megnőtt, de az élethez való hozzáállása nem változott. Édesanyja, Mollie feleségül ment álmai hercegéhez, mi több, Mikey hamarosan egy kistestvért is kap Julie személyében. A két apróság között bájos rivalizálás kezdődik, ami Mikey számára kétfrontos háborút jelent, hiszen neki időnként a szülőket is muszáj bosszantania. A méret lényegtelen. 

Bigyó felügyelő
Duna Televízió - július 23., 19.35
12 éven felülieknek ajánlott!

A galamblelkű biztonsági őr, John Brown nyomozó szeretne lenni. Egyik éjszaka az őrült Scolex megtámadja a labort, hogy megszerezze ellenfele kutatási eredményeit. John Brown üldözőbe veszi, de az akció során súlyosan megsérül. Egy titkos laborban megmentik az életét, igaz, tizennégyezer kis szerkentyűt ültetnek a testébe, és robotzsaruvá változtatják. 

WALL-E
RTL Klub - július 23., 19.55
Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

WALL-E, a lánctalpas szeméttömörítő robot az egyetlen élő szerkezet a Földön, az emberiség ugyanis elhagyta a lakhatatlanná vált bolygót. A kis munkagép több száz magányos éve gyűjti a kacatokat, amikor megjelenik EVA, a modern és áramvonalas keresőrobot, aki megdobogtatja a szívét. EVA rájön, hogy WALL-E véletlenül rátalált a bolygó jövőjének és túlélésének kulcsára. Visszaindul az űrhajóra, hogy jelentse ezt a fontos hírt. A magányos kis robot EVA nyomába ered.