Nicolas Cage végre leforgat egy jó filmet?

A Hellboy sztárjával, Selma Blairrel lesznek gyerekbántalmazó szülők egy új thrillerben.

Bizarr témája lesz a következő Nicolas Cage-filmek: gyerekbántalmazó, zakkant apát fog alakítani a Selma Blairrel közösen forgatott, új thrillerben, a Mom and Dadben - írja a Variety.

A Mom and Dad forgatókönyvét a Crank 1-2-t és a Szellemlovas 2-t is jegyző Bryan Taylor írta, ő a film rendezője is. A film sztorijáról egyelőre csak annyit tudni, hogy a főszereplő egy tinilány és a kisöccse lesznek, akiknek valamiét megzakkannak a szülei (vírus? zombijárvány? démoni megszállás? tömeghisztéria valami katasztrófa miatt?), és túl kell élniük a velük való találkozást a következő 24 órában. Reméljük, a különös körülmények között kettyóssá és erőszakossá váló Cage így fog kinézni a Mom and Dadben:

 

Sajnos Nicolas Cage ma már egyértelműen nem ugyanaz az Oscar-díjas sztár, aki régen olyan kultfilmeket ontott sorozatban, mint az Arizonai ördögfióka, a Veszett a világ, a Las Vegas, végállomás, A szikla, a Con Air vagy az Ál/Arc. Inkább amolyan megélhetési filmipari munkás, aki minden baromságot elvállal egy kis apróért, hogy ki tudja fizetni a többmillió dolláros adósságait. Nagyjából így:

Sajnos évek óta öt borzasztó Nicolas Cage-produkcióra jut csak egy jó, legalábbis nekem a Mocskos zsarun, a Féktelen haragon, a Ha/Veren és a Joe-n kívül semmi tetszett tőle, holott 2009-től mostanáig aláírt vagy 20 filmhez.