Remake készül Stallone és David Carradine halálos autóversenyéből

A 90 éves Roger Corman Death Race 2050 címmel forgatja újra a Death Race 2000-t.

A B-filmek pápája, Roger Corman már 90 éves, de egy percre sem áll le: október 6-án személyesen dedikál majd a New York-i Comic Conon, ahol külön panelt szenteltek a szervezők legújabb filmjének, a Death Race 2050-nek. Az 1975-ös Death Race 2000 új verziója a napokban már egy pofás plakátot is kapott a képregényes dzsemborihoz időzítve, íme:

phlpywpmam5bpo_1_l.jpg

Corman csapata február 8-án kezdi majd el a a forgatást Peruban. A produkció mögé az egyik legnagyobb hollywoodi stúdió, a Universal is beállt - persze csak a Universal 1440 Entertainment nevű fiókcégével, ami a Universal Pictures Home Entertainment része. Az új verzió halálfutamában Carradine régi karakterét, a maszkos Frankensteint ezúttal a vasalóállú Manu Benett alakítja majd, aki korábban szerepelt már a Spartacus tévésorozatban, A zöld íjászban, a Shannara: A jövő krónikájában és ő volt az Azog nevű ork vezér a Hobbitban.

A rendező a korábban dokumentumfilmeket gyártó G.J. Echternkamp lesz, a forgatókönyvet pedig az a Matt Yamashita írta, akinek van már rutinja a B-kategóriás marhaságokban, mivel a 2014-es Sharktopus vs. Pteracuda is az ő agyszüleménye volt.