Végleg bezár a MOM Parkban a Cinema City mozi

A pláza és a I.T. Magyar Cinema Kft. nem tudott megállapodni a 2016 végén lejárt szerződés megújításáról. Egyelőre nem tudni, ki viszi tovább a mozit.

A Cinema City mozikat üzemeltető I.T. Magyar Cinema Kft. nem tudott megállapodni a MOM Parkkal a tavaly év végén lejárt szerződés megújításáról, ezért úgy döntöttek, hogy 2017. január 12-én véglegesen bezárják a Cinema City mozit a budai bevásárlóközpontban - közölte Buda Andrea marketing és PR-igazgató pénteken.

 

A döntést minden rendelkezésükre álló fórumukon, többek között a Facebook-oldalukon is nyilvánosságra hozták. A mozi műsora a weboldalukon sem érhető el, a bevásárlóközpont információs felületein is kihelyezték a hírt csütörtökön.

 

Kedves Mozirajongók! Ezennel szeretnénk tájékoztatást adni arról, hogy január 12-től a MOM bevásárló központban talá...

Posted by Cinema City Magyarország on Wednesday, 11 January 2017

 

A MOM Park a mozi újbóli megnyitásáról és az új üzemeltető kilétéről későbbre ígért tájékoztatást. Tavaly szeptemberben a Mammutban üzemelő, szintén a Cinema City-hez tartozó Palace mozi zárt be ugyanilyen hirtelenséggel, miután sikertelenül zárult a szerződés megújításának tárgyalása a mozilánc és a pláza között.