Weinsteint szexelvonóra küldték, de magasról tesz rá

És azt hajtogatja, hogy összeesküdtek ellene.

Harvey Weinstein elvileg önként vonult be a szexelvonóra, de nem úgy néz ki, mintha bármit is megbánt volna azokból az undorító dolgokból, amiket az elmúlt három évtizedben elkövetett. Már maga az elvonó is abszurd: ugyan egyéni- és csoportterápiákon kell részt vennie, de az éjszakáit szállodában töltheti (ami az előéletét tekintve talán nem a legjobb ötlet).

Forrás: Fotó: Drew Angerer/Getty Images

 

Egy magát megnevezni nem kívánó forrás a Page Sixnek számolt be a filmmogul viselkedéséről. "Az egyik csoportterápiára Weinstein negyedórás késéssel érkezett. Amikor rá került a sor, arról beszélt, hogy összeesküdtek ellene." Mások sztoriját is megosztotta: "Harvey elaludt a székében. Csak akkor ébredt fel, amikor megszólalt a becsempészett telefonja (ugyanis tilos bevinni az intézménybe)... Harvey felpattant, felvette a telefont és kirohant a szobából."

Másik forrás azt mesélte, hogy Weinstein "bizonyos okokból" már nem vesz részt a csoportterápiákon, helyette személyes kezelésben részesül, és egy szakember folyamatosan vele van.

"Azt bizonygatja, hogy soha nem erőszakolt meg és nem zaklatott senkit, és az összes eset közös megegyezésen alapult. Arra rájött, hogy seggfejként viselkedett, de tagadja, hogy erőszaktevő lenne. Van nála telefon, de terápia közben odaadja valakinek. (...) Az, amit [Harvey] állítólag mondott, és hogyan viselkedett a csoportterápián, nem igaz."

Weinstein képviselője egyelőre semmit nem fűzött hozzá az elmondottakhoz.