A Deadpool rendezője szerint béna volt a Terminator 5, az ő T6-ja sokkal jobb lesz!

Tim Miller és Edward Furlong is a Magyarországon forgatott Terminátor: Sötét végzetről mesélt.

James Cameron 1991-es kultfilmje, a Terminátor 2. - Az ítélet napja óta minden egyes rendező úgy áll neki az újabb és újabb Halálosztó-epizódnak, hogy ő majd maximálisan tiszteletben tartja a korábbi részeket, és jobb folytatást forgat, mint előtte bárki! Aztán a fanok megnézik a filmeket, és morogni kezdenek, hogy a Terminator 3-4-5 meg sem közelíti az eredeti filmeket. Épp ezért figyeli most a fél világ tűkön ülve a részben Magyarországon forgatott Terminátor: Sötét végzet munkálatait, miközben a rendező, Tim Miller (aki lényegében a Deadpool 2 helyett forgatta le ezt a filmet), minden interjúban azt hangsúlyozza: ő viszi valójában tovább a James Cameron-i örökséget. Hiszen a filmje is közvetlenül a T2-t folytatja, azaz ebben az idősíkban nem halt meg Sarah Connor (akit ismét Linda Hamilton alakít), a jövőbeli ellenállás vezére, John Connor pedig nem úgy néz ki, mint Nick Stahl, Christian Bale vagy Jason Clarke, hanem ahogy most a 42 éves, családon belüli erőszakért többszörösen elítélt Edward Furlong.

Tim Miller a Total Film magazinnak adott interjújában többek között arról beszélt, hogy Arnold Schwarzenegger szokás szerint egy T-800-as Halálosztót fog alkotni (akinek a belső fémvázra pakolt élő szövete megráncosodott az évek alatt), de mégis más Terminátor lesz, mint korábban:

Igen, másképp néz ki, és más is. Érdekesen ábrázoltuk. Ikonikus figura, de úgy, mint most, még egyetlen filmben sem láthattuk. Személy szerint azt gondolom, hogy most néz ki a legjobban a Terminator 2 óta.

A szabadszájú Miller kicsit a T5-öt is fikázta, de persze csak amiatt, mert szerinte ez a brand sokkal jobb filmet érdemelt volna:

Az utolsó film nem volt jó. Várjunk csak, ilyet nem lenne szabad mondanom. Mondjuk úgy, volt néhány… félrement lövésük. Rajongóként egyszerűen nem akarsz ilyet látni. Rajongóként azt akarom, hogy a franchise-nak ismét gyümölcsöző jövője legyen. Segíteni akarok, mert tényleg, nagyon-nagyon szeretem a Terminatort.

Miller mellett a John Connort alakító Edward Furlong is elmesélte (ezúttal a TheArnoldFans rajongói portálnak), milyen volt évtizedekkel később visszatérni a Terminator franchise-hoz:

Nem lenne szabad semmit sem mondanom, de... Igen! Ember, ez egy kicsi szerep ugyan, de nézd, itt vagyok! Itt vagyok, ember! Örülök, hogy visszatértem, nagyon-nagyon boldog vagyok, hogy megcsinálhattam. Áldott ember vagyok. Nagyon izgatott voltam, mert hát igen, megpróbáltam változtatni az életemen, és ez most nagy kihívás volt nekem, érted? Apró ajándék ez nekem, mert hát tudod, megcsináltam volna én a másik Terminátort is, csak hát elb*sztam ezt az egész sz*rságot. Szóval el kell hogy mondjam, most nagyon büszke vagyok.

Furlong nem véletlenül fogalmazott úgy, ahogy. A '91-es T2 után meglódult a szekere, olyan filmekben szerepelt, mint a Kedvencek temetője 2 és az Amerikai história X, de a 2000-es évek elején már azért írtak róla a lapok, mert elvált a feleségétől, aki családon belüli erőszakkal vádolta, megszegte a távoltartási végzést, aztán ugyanezt eljátszotta a barátnőjével is, miközben folyamatosan súly-, drog- és alkoholproblémákkal küzdött. Többek között ezek miatt bukta el a T3 és a többi Terminator-film főszerepét. (via Geektyrant)