A Sicario 2. durvább lesz az első résznél is

A drogháború folytatódik, Benicio Del Toro továbbra is kőkemény.

A magyar mozikba június 28-án érkező Sicario: Soldadóból kimarad az első filmben főszerepet játszó Emily Blunt, visszatér viszont a Benicio Del Toro által hozott beépített ügynök, Alejandro Gillick és Josh Brolin CIA-se, Matt Graver.

Emily Blunt a Sicario első részében. Forrás: port

 

A két kemény férfit ismét a mexikói drogkartellek ellen zajló háború kellős közepén találjuk, de mivel a drogbárók irányításával már terroristákat is átcsempésznek az amerikai határon, még nagyobbra nő a tét – Gillick és Graver pedig úgy próbálnak célt érni, hogy megpróbálják kijátszani egymás ellen a különböző kartelleket.

A most közzétett trailer tanúsága szerint a filmben az izgalmas akciók mellett a frappáns egymondatosokból sem lesz hiány.

„A szerencse a határnak nem ezen az oldalán lakik”

– mondja Del Toro karaktere, amikor társa sok szerencsét kíván neki.

A Sicarió 2-ben Del Torón és Brolinon kívül olyan színészek szerepelnek még, mint például Matthew Modine és Catherine Keener. A rendezői poszton pedig csere történt: Denis Villeneuve helyett ezúttal az olasz Stefano Sollima a direktor. A 2015-ben bemutatott Sicario – A bérgyilkos egyébként annak idején világszerte 84,9 millió dolláros bevételt termelt.

(via Variety)