A teniszcsillag McEnroe kétli, hogy hiteles lesz a róla és Björn Borgról szóló film

Megérkezett a trailer a Borg vs McEnroe filmhez, Shia LaBeouf alakítja John McEnroe-t, a korábbi világelső amerikai teniszezőt. McEnroe kiakadt, amiért a színész még csak fel se vette vele a kapcsolatot.

Björn Borg szerepében a svéd színészt, Sverrir Gudnasont láthatjuk majd. 

 

 
LaBeouf korábban azt nyilatkozta, hogy nagyon hasonlít a filmben megformált karakterére: ő is szenvedélyes, perfekcionista és nárcisztikus. „Egy kicsit karikatúraszerű is vagyok.” - tette hozzá a színész.

És hogy McEnroe mit szólt ahhoz, hogy LaBeouf alakítja őt?

Feltehetően őrült. Szóval működni fog. Soha nem beszéltem vele, úgyhogy nem tudom, hogy fog engem eljátszani.”


A teniszező azt is elmondta, hogy a színész egyszer sem vette fel vele a kapcsolatot: „Nem tudom, hogy az egész mozit úgy tervezik-e, hogy semmilyen imputot nem kapnak se tőlem, se Björntől. Semmit nem láttam eddig, pedig már elkezdték forgatni. Nem úgy tűnik, mintha nagyon beszélni szeretnének velem. Nem tudom, hogy tudnák megcsinálni anélkül, hogy találkoztak volna velem. Talán beszélhetnének pár barátommal. Alig emlékszem, milyen voltam 36 éve, 21 évesen. Szórakoztató lehet. Reménykedjünk.”

McEnroe arról sincs meggyőződve, hogy egy színész vissza tudja-e adni ő és Borg technikai képességeit. „Mi az ördögöt csinál egy színész a teniszpályán? Nagyon hamisnak fog tűnni. Úgy néznek ki, mint a színészek, akik nem tudnak játszani. Látod ezeket a fickókat, ahogy kimennek a pályára, és látszólag fogalmuk sincs, hogyan kell teniszezni. Remélhetőleg a pályán kívüli témákra fókuszálnak majd. Hacsak nem raknak a filmbe archív felvételeket is. Akkor talán jó lesz.”

via NME