A Zoolander-fanok petícióban követelik Ben Stillertől, hogy vágja ki Trumpot a filmből

Ő viszont nem akarja ezt megtenni. Na de hogy került bele egyáltalán a filmbe az amerikai elnök?

Az Egyesült Államok jelenlegi elnöke, Donald Trump számos hollywoodi mozifilmben és tévésorozatban szerepelt, mielőtt politikai pályára lépett volna, hiszen már a '90-es években sem csak egy gazdag amerikai milliomos volt, hanem egy közismert celeb (a rosszakarói szerint persze leginkább médiapojáca). Aki szíves örömest odaadta a használatra az ingatlanjait a legkülönfélébb stáboknak, de cserébe általában azt kérte, hadd lehessen benne az adott produkcióban egy jelenet erejéig. Így került bele többek között a Kaliforniába jöttembe, a Reszkessetek, betörők! 2-be, a Két hét múlva örökkébe, a Kerge városba, A kis gézengúzokba és a Zoolanderbe. Utóbbit cameóját a lenti videóban 2:31-nél láthatjuk – ezt akarják most kivágatni a filmből a rajongók.

A Zoolander főszereplője és rendezője, Ben Stiller nemrég a Daily Beast magazin The New Abnormal című podcastjében mesélt arról, hogy a rajongók ki akarják vágatni Donald Trumpot a divatiparnak görbe tükröt tartó, 2001-es kultfilmből:

Akkor a ma már nem létező VH1 Fashion Award gálán forgattunk, és amint az emberek a vörös szőnyegre léptek, melléjük szegődtünk, és kifaggattuk őket Derek Zoolanderről. Többek között Trumpot és Melaniát is.

Stiller egyébként rövidre zárta a Trump kivágását követelő petíció kérdéskörét: nem fog utólag hozzányúlni egy közel 20 éves filmhez. (NME.com)