Anne Hathaway tényleg boszorkány lesz

A sztár szerepet kapott a Boszorkányok című remake-ben, amit Robert Zemeckis rendez.

Ahogy arról korábban már írtunk, újabb feldolgozás készül Roald Dahl 1973-as regényéből, a Boszorkányokból, amiből 1990-ben bemutattak már egy, azóta klasszikussá vált mozit, Nicolas Roeg rendezését, Anjelica Hustonnal a főszerepben.

Míg Roeg verziója laza adaptációnak volt tekinthető, az alkotói ígéret szerint az új film szorosabban követi majd az eredeti forrást, amelynek az a sztorija, hogy egy hétéves kisfiú igazi boszorkányokkal találkozik.

Az új verzió forgatókönyvírója maga a rendező, Robert Zemeckis (Vissza a jövőbe filmek) lesz, és további bizakodásra ad okot, hogy a producerek közt Guillermo del Torót (A faun labirintusa, A víz érintése) is ott találjuk.

Még december elején arról is volt szó, hogy Anne Hathawayjel a főszerepben szeretnék elkészíteni a Szezám utca élőszereplős moziverzióját, de a színésznőnek már akkor felajánlották a Boszorkányokban a Főboszorkány szerepét is, és még nem döntötte el, melyiket vállalja. A jelek szerint a fantasyt választotta, így vélhetően a Szezám utcában mégsem lesz benne.


(via Variety)