Arnold Schwarzeneggernek szívműtéte volt, de már fantasztikusan érzi magát

A testépítőből lett színészből lett politikusból lett 73 éves színésznek ez már a második beavatkozása két éven belül.

„A legutóbbi műtét idején behelyezett pulmonális billentyűm után most már új aortabillentyűm is van, köszönet érte a Clevelandi Klinika csapatának.

Fantasztikusan érzem magam, és már tettem is egy sétát

Cleveland utcáin, megnéztem a csodálatos szobrokat. Köszönöm minden dokinak és nővérnek!” – írta ki a sztár a Twitterre egy fotó-összeállítás fölé, amelyen a kórházi ágyban, a helyi bíróság előtt, egy parkban és egy Abraham Lincolnt ábrázoló szobor előtt látható.

A bejegyzésből nem derül ki, hogy pontosan mikor került sor az operációra, de ha Schwerzenegger már talpon van, akkor vélhetően még régebben. Ez már a második műtét, amin a színész két éven belül átesik – ahogy arra a posztban is utalt (a 2018-as operációt a Los Angeles-i Cedars-Sinai Medical Centerben végezték el rajta).

Az említett pulmonálisbillentyű-behelyezés (amire a 2018-as műtét során került sor) egyébként már egy korábbi, 1997-es beavatkozáskor behelyezett pulmonális billentyű cseréje volt – akkor egy veleszületett szívelégtelenség miatt volt erre szükség a sztárnál. „Visszajövök” – mondta Arnie közvetlenül a 2018-as operációt követően, viccesen idézve a főszereplésével készült Terminátor filmek révén ikonikussá vált mondatot.

Schwarzenegger mindezt most is elmondhatja, hiszen több projekt is vár rá. Ahogy arról korábban már beszámoltunk: tévés szüzességét elveszítve hamarosan egy kémsorozatban fog szerepelni, de nemsokára láthatjuk egy Kung Fury 2 című akciókomédiában, a távolabbi jövőben pedig az Ikrek folytatásaként készülő Tripletsben is, Danny DeVito és Eddie Murphy oldalán.


(via Variety)