Az Eurovíziós Dalfesztivál kiparodizálására készül az amerikai sztár

Will Ferrell a NASCAR autóverseny, a tévébemondók világa és a férfi műkorcsolyázás után a dalversenyből is viccet csinál, legalábbis nagyon reméljük.

A tervezett produkciónak a színész nemcsak főszereplője, de egyik forgatókönyvírója is lenne. A Netflix gyártásában készülő vígjáték másik írója az az Andrew Steele, akivel Ferrell a Latin macsó visszavágban és az A Deadly Adoptionben is dolgozott már együtt.

Will Ferrell pedig nem egészen kívülállóként vág bele a projektbe, hiszen svéd felesége, Viveca Paulin már 1999-ben megismertette az Európa-szerte népszerű dalversennyel, idén pedig a színész részt is vett a lisszaboni döntőn.

Ferrell és felesége. Forrás: Tibrina Hobson / WireImage / Getty Images

 

De az Eurovíziós Dalfesztivál amúgy sem teljesen ismeretlen az amerikai közönség előtt, hiszen azt – annak ellenére, hogy az ország nem vehet részt a versenyben – az Egyesült Államokban is közvetítik.

Will Ferrell azonban még az Eurovízió kiparodizálása előtt Sir Arthur Conan Doyle klasszikusából csinál viccet az idén novemberben érkező Holmes és Watsonban, ezenkívül James Franco Zeroville-jében is benne lesz, ő játssza továbbá a főszerepet A százéves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt amerikai remake-jében is.


(via Independent)