Dobott a csajod? Aljasulj le egy zenei fesztiválon!

A fesztiválszezonra időzítve kijött az első előzetes a The Festival című brit vígjátékhoz, amelyből megtudhatjuk, hogy az angol fiatalok nem csak a pesti bulinegyedet szeretik összehányni…

A brit mozikban augusztus 17-én bemutatandó komédia a The Inbetweeners című ifjúsági sorozat társalkotójaként ismert Iain Morris rendezése, és olyan sztárok cameóznak benne, mint Nick Frost (Haláli hullák hajnala, Vaskabátok, Rockhajó) vagy Jemaine Clement (Slágermájerek, Hétköznapi vámpírok, Men in Black – Sötét zsaruk 3.).

A film egy Nick nevű frissdiplomás srácról szól, akivel váratlanul szakít a barátnője, ezért a haverjai úgy döntenek: elrángatják egy zenei fesztiválra, mert ott biztos megvigasztalódik.

Természetesen nem olyasféle fesztiválra kell gondolni, mint a csilivili Coachella vagy az egészen civilizáltnak számító Sziget, hanem egy igazi brit eseményre, ahol minden úszik a sártengerben, az emberek levizelik egymást, és bármikor találhatsz egy piercinget a mellbimbódban.

A The Festival érdekessége, hogy egyik kulcsjelenetét a Leeds-i Fesztiválon forgatták, így annak résztvevői lettek a film statisztái. A nagyszínpad közönségét még egy olyan különleges feladatra is felkérték, hogy táncoljanak úgy, mintha áramütés érte volna őket, egy olyan képsor kedvéért, amelyben egy DJ-t megráz az áram, de a táncoló tömeg azt hiszi, csak valami új figurát ad elő, így leutánozzák a mozdulatait.


(via NME)