Dolph Lundgren is leforgatott egy zombiapokalipszis-filmet

A VHS-korszak ikonikus akciósztárja a Halálosztagban fiatal zsoldosokkal indul el rendet tenni a káoszba süllyedt világban.

Amerikában május 3-án debütál a mozikban Dolph Lundgren 2017-es zombifilmje, a Dead Trigger, ami nálunk Magyarországon a Halálosztag címet kapta. A sztori egyszerű, mint egy nyöszörgő élőholt agya: titokzatos vírus tizedelte meg a Föld lakosságát, az egyik felüket kiirtva, a másik felüket gyilkos élőholtakká változtatva. Csak egy maroknyi túlélő maradt, akik állig felfegyverzett kommandósokkal karöltve próbálnak rendet tenni a káoszba fulladt, disztópikus világban. A közelgő amerikai premier miatt a film egy új traliert is kapott – a Lundgren eléggé fickósan feszít benne, simán letagadhatna 10-15 évet a korából!

Figyelem! A Youtube-ra kirakott  Dead Trigger-trailer nem kapott hivatalos korhatárbesorolást! A videó a nyugalom megzavarására alkalmas, felkavaró jeleneteket is tartalmaz (ronda szörnyek, erőszak, lövöldözés), ezért mindenki csak saját felelősségre kattintson rá!

Érdekesség, hogy a film alapjául egy Androidos illetve Apple okostelefonokra készült játék, a Dead Trigger szolgált. (via Geektyrant)