Dühöngenek a Bill és Ted-rajongók, pedig csak a főszereplő próbált viccelődni

Alex Winter Keanu Reeves és egy ex-Playmate énekesnő fotójával poénkodott. Nem kellett volna!

A kelleténél kissé talán jobban befeszültek a Bill és Ted-filmek rajongói azon, amikor a Bill és Ted 3-at Keanu Reevesszel együtt bevállaló Alex Winter poénból pár napja az alábbi kommenttel rakott ki egy fotót a Twitter-oldalára:

Elég vacak érzés így megtudni, hogy másik színészt kerestek a helyemre.

A poszt természetesen csak vicc volt, egy ártalmatlan trollkodás. A fotón Keanu Reeves mellett az ismert énekes-színésznő, Dolly Parton látható, aki szerepelni fog ugyan a Bill és Ted 3-ban, de biztosan nem ő lesz az új Bill. A közös kép a '70-es években Playboyban is levetlőző színésznő 73. születésnapján egy tévéstúdió backstage-ében készült: Dolly Parton maga rakta ki az Instagramjára két másik fotóval együtt, azzal a kommentárral, hogy jó volt újra találkozni a sztárral, aki állítólag egy évtizedekkel ezelőtti házibuliban az ő Playmate-szerelését vette fel, nyuszifülekkel, combfix-szel meg minden!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A few weeks ago backstage at @thetalkcbs I got to reconnect with Keanu Reeves. I think he said something about wearing a pair of bunny ears that used to be mine?

Dolly Parton (@dollyparton) által megosztott bejegyzés,

Ezt egyébként a jó Keanu a CBS csatornán egy talkshow-ban is hahotázva mesélte el: a sztori igaz, tényleg beöltözött Playmate-nek, de szerencsére nem készült róla akkoriban fotó.

Az ideges Bill és Ted-fanoknak tehát nem kell aggódnia, lesz harmadik film is – de majd csak azután, hogy Keanunak már nem kell világ körüli turnén reklámoznia a John Wick 3-at. (via Movieweb)