Ebbe a filmbe tényleg teljesen beleélhetjük magunkat

Robert Rodriguez új filmjében szó szerint mi magunk is benne vagyunk.

A sokoldalú alkotó VR (virtual reality) filmjében, a The Limitben olyan sztárok szerepelnek, mint Michelle Rodriguez vagy a The Walking Deadből ismert Norman Reedus, a főszereplő viszont maga a néző. A forradalmian új technológiával készülő húszperces alkotás a látószöget szélesebbre tágítja 180 foknál, és a nagyjátékfilmek világát összeköti a 360 fokban működő videojátékokéval.

A The Limitben a néző egy homályos múltú titkosügynök, aki erősítésként igénybe veszi egy szuperbérgyilkosnő (Michelle Rodriguez) segítségét, hogy visszaszerezze a személyiségét és visszavágjon annak a gonosz szervezetnek, amelyik teremtette.

Az STXsurreal gyártásában készülő produkcióba beszállt egy DNEG nevű vizuális effektes cég is, amely a legjobb vizuális effektusok kategóriában Oscarral díjazott Szárnyas fejvadász 2049-ben való részvétel miatt Oscar-díjasnak tekinthető.

A stúdiónak a jövőben a The Limiten kívül több más élőszereplős VR projektje is kijön. Folyamatban van például egy Jay és Néma Bob-film Kevin Smithtől, egy krimi-thriller Christian Gudegast rendezésében, egy egyelőre cím nélküli Dave Bautista-akciókomédia és egy víz alatt forgó sci-fi/thriller. Addig is nyilvánosságra hozták a The Limit előzetesét, ami elég meggyőző.


(via The Wrap)