Elképesztő mennyiségű gigaszörnyet zsúfoltak az új Godzilla-trailerbe!

A Godzilla II – A szörnyek királyában a Stranger Things tinilánya a legendás óriásgyíkkal haverkodik, miközben körülöttük minden romba dől.

Új, minden korábbinál látványosabb előzetest kapott a Godzilla II – A szörnyek királya, amiben a Stranger Things tévésorozat tinilánya, Millie Bobby Brown haverkodik össze a címbéli óriásszörnnyel. De ebben a filmben nemcsak Godzilla lesz régi ismerős a klasszikus japán városrombolós filmekből: tiszteletét teszi Mothra, az űrbéli óriáslepke, Ghidorah, aki egy háromfejű sárkány, és egy böhöm nagy pterodaktilusz, Rodan is! Íme az új trailer:

A május 30-án Magyarországon is mozikba kerülő Godzilla-blockbuster sztorija nagyjából annyi, hogy a fenti óriásszörny brigád szét akarja drimbolni a Föld összes nagyvárosát, ezért egy tudóscsapat csatasorba állítja Godzillát, hogy védje meg ő az emberiséget a pusztító gigászoktól.

A film egy rakás ismerős arcot felvonultat a Stranger Things ifjú sztárja mellett: főszerepet kapott benne például Vera Farmiga, aki egy szörnyszakértő anyukát alakít, a Trónok harca Tywin Lannistere, Charles Dance pedig alighanem itt is egy ármánykodó gonosztevő lesz. De láthatjuk majd a Tigris és sárkány főszereplőjét, Ziyi Zhangot, Ken Watanabét (ő már az előző Godzillában is benne volt), valamint Ice Cube fiát, O'Shea Jackson Jr.-t, aki szakasztott úgy néz ki, mint az apja, fiatal rapper korában. A rendező viszont ezúttal nem Gareth Edwards, hanem Michael Dougherty, aki nem más, mint a kultikus Halloween-horror, az Adsz vagy kapsz atyja. (via NME.com)