Elmondjuk, milyen jelenet van A sötét ötven árnyalata stáblistája után

A film stáblistája után – ha nem is elrejtve – akad még egy jelenet, amit valószínűleg sokan nem várnak meg a mozikban, de mi most elmondjuk, mi szerepel benne. Ez következésképpen spoilert tartalmaz, úgyhogy aki még nem nézte meg a filmet, de szeretné, csak óvatosan kattintson!

A szürke ötven árnyalatának folytatása, A sötét ötven árnyalata a legkitartóbb és legtürelmesebb mozinézőket egy crazy credittel dobja meg: a stáblista után még egy jelenetet kapnak a rajongók, mely valószínűleg már a harmadik, befejező részt készíti elő, írja az Independent. Ezzel a módszerrel sok szuperhősös film is élni szokott, a mozi legvégén a közönség kap még egy teaser trailert.

A sötét ötven árnyalatának folytatása, a trilógia utolsó darabja egyébként jövőre kerül a mozikba, addig a rajongók – reméljük – nem tűkön ülve fognak várni. A film rengeteg negatív kritikát kapott, ennek ellenére Magyarországon például csodás bevételi számokat produkált a nyitóhétvégén. És innentől elbúcsúzunk azon olvasóinktól, akik még nem látták, de meg akarják nézni a filmet. Spoiler ON.

Ott tartottunk, hogy Christian Grey megpróbálja visszacsábítani Anastasia Steele-t az életébe, ám ő új megállapodást akar, mielőtt adna még egy esélyt a férfinak. Közben baljós alakok bukkannak elő Christian múltjából, és elkezdik bekeríteni a párt, hogy szétzúzzák a közös jövővel kapcsolatos reményeiket.

Ha a rajongók nem érik be ennyivel, várják ki türelmesen a stáblista végét, ott kapnak egy kis betekintést a következő rész sztorijába, persze csak annyit, amennyit egy teaser trailer enged.

A jelenetben Anastasia látható egy esküvői ruhában, fátyollal a fején, és egy háttal álló férfi, akinek csak a feje hátulját látjuk. Persze feltételezni lehet, hogy ő ott Christian Grey, amint épp az esküvői fogadalmát mondja el, miközben egy montázs látható az együtt töltött szép pillanataikról. A klip ezzel végződik: „Ünnepélyesen fogadom, hogy életünk végéig óvlak téged.”

Ennyivel tudtunk segíteni a rajongókon, de ki kell bírniuk 2018-ig, amikor a harmadik részt is megnézhetik majd a mozikban.