Eredetileg Tilda Swintont szerették volna az Az gyilkos bohócának

Nincs ebben semmi meglepő: a színésznő bármit eljátszik, és ha kell, nagyon para tud lenni. Kaptunk egy új, ijesztő előzetest is az év legjobban várt horrorfilmjéhez.

Stephen King egyik legjobb, vérfagyasztó horrorjának címszerepét, a démoni Krajcáros bohócot Bill Skarsgard alakítja . Akinek a második keresztneve István, és népes színészcsalád sarja: Stellan Skarsgard fia, a Vikingek Flokiját játszó Gustaf Skarsgard, a True Bloodból ismert Alexander Skarsgard öccse, de a többi testvére is színész.

Barbara Muscihetti elárulta, hogy kezdetben Tilda Swinton szerették volna a szerepre, de képtelenek voltak időpontot egyeztetni a színésznővel, olyannyira elfoglalt. Így Swinton a meghallgatásra sem tudott elmenni. Aztán beállított Skarsgard és mindenkit lenyűgözött: Krajcárosként olyan sajátos és kifinomult alakítást nyújtott, ami hozta a regénybeli figurát, és a történet hangulatát. 

Hogy ez mennyire sikerült, szeptemberben kiderül, ám vitathatatlan, hogy a legfrissebb előzetes tényleg hozza a regény hangulatát, és a Krajcárostól kiver minket a víz.