Eszelősen vicces a dínón lovagló, gyíkember Hitler

Váratlanul befutott az Iron Sky 2 előzetese, náci ufókkal, megvadult Tyrannosaurusszal és Udo Kierrel.

Nemrég írtuk meg, hogy az Iron Sky 2 premierje pont Valentin napon, azaz 2018. február 14-én lesz. Most pedig itt az újabb előzetes a 2012-ben körbeünnepelt Iron Sky folytatásához! Van benne repülő csészealjjal menekülő Udo Kier, titkos bázis az üreges Föld dzsungelvilágában, és gázmaszkos-lézerpuskás SS-katonák is. De a trailer legviccesebb figurája egyértelműen a Tyrannosaurus-háton ülő, gyíkember Hitler, vagyis a zsarnokgyíkon lovagló zsarnok gyík!

Aki egyébként a pletykák szerint nem más, mint Udo Kier elmaszkírozva (lásd a lenti képen, ahol tényleg hasonlít rá a gyíkember Hitler). Ez csak azért furcsa, mert a 72 éves színész az első részben még a Hold túlsó oldalán élő nácik vezérét, Wolfgang Kortzfleisch Moonführert alakította.

A nácik közt szétcsapó, vagány főhőst ezúttal  alakítja. Ő a trailer alapján az Iron Sky két főszereplőjének, a jók oldalára átállt német naivának, Renate Richternek (Julia Dietze) és az amerikai űrhajós James Washingtonnak (Christopher Kirby) lehet a lánya.

Az első részt is rendező Timo Vuorensola a finnországi premier után németországi fesztiválokon fogja turnéztatni az új filmjét, akárcsak 2012-ben. A vicces B-filmek rajongóinak további jó hír: kínai pénzből szintén 2018-ra fog elkészülni az Iron Sky 3, amiben a Holdon lesz egy titkos templom, egy Dharma-jellel lepecsételt kőajtóval. Alig várjuk!