Fantasztikus magyarázatot adott Al Pacino arra, hogy miért kezdett rossz filmekben szerepelni

A színész azzal magyarázta a jelenséget, hogy próbálta az alkotásokat jobbá tenni.

Al Pacino, aki legutóbb Scorsese Az ír című filmjében szerepelt, kollégájával, Robert de Niróval adott közös interjút a GQ magazinnak. Szóba került az is, hogy Al Pacino az utóbbi időben nem épp a legnívósabb filmekben vállalt szerepet (nem számítva ide persze Scorsese filmjét). A „jelenségre” a színész, mint rossz szokásra hivatkozott:

„Azt hiszem, kezdek egy kicsit perverzzé válni. Olyan filmekben akarok szerepelni, amik nem annyira jók, és én próbálom őket jobbá tenni. Ez az én kihívásom.”

Fotó: Rebecca Sapp/Getty Images for Santa Barbara International Film Festival

 

"Nem gondolom, hogy úgy kezdek neki, hogy ez nem lesz jó, de ez olyan, mint ahogy Bob is mondja: »Néha pénzt kínálnak neked valami olyanért, ami nem elég jó.« És meggyőzöd magad. És valahol legbelül tudod, hogy ez rossz üzlet lesz. De amikor újra végiggondolod, azt mondod: »meg tudom csinálni jobban.« És aztán rengeteg időt töltesz el vele, és azt mondod: »ha csak egy közepes filmre ki tudom hozni«, és elkezd izgatni a dolog. Úgy érzem, hogy fel kell hagynom ezzel."

Pacino a Scorsese-film előtt olyan filmekben szerepelt az utóbbi időkben, mint a Paterno - Eltemetett bűnök című tévéfilm, ami az IMDb-n 6,5 ponton áll, vagy a Hangman című krimi, ami az IMDb-n harmatos 5,2 pontot produkált, továbbá a Manglehorn - Az elveszett szerelem című alkotás, ami 5,6 pontot ért el a filmes oldalon. 

via NME