Film készült a kannibál sorozatgyilkosról, aki savat fecskendezett áldozatai agyába, hogy szexzombit csináljon belőlük

Az egyik legbrutálisabb sorozatgyilkos, Jeffrey Dahmer középiskolás éveit mutatja be a film.

Jeffrey Dahmer az Egyesült Államok egyik legbrutálisabb sorozatgyilkosa volt, 1978 és 1991 között legalább 17 férfit ölt meg. Több áldozatának is lyukat fúrt a koponyájába, és sósavat vagy forró vizet fecskendezett az agyába, hogy lélektelen zombit csináljon belőlük, akik minden parancsát teljesítik, beleértve a szexet is. Az injekció után azonnal meghaltak, de az egyikük feltehetőleg még néhány napig élt. Dahmer többnyire a haláluk után közösült áldozataival, megcsonkította őket, és a húsukból is evett. Néhányuk testrészeit - főleg fejeket és péniszeket - tartósítva eltette emlékbe, de a holttesteket általában sósavban feloldva egyszerűen lehúzta a vécén.

A bestiális gyilkost végül az egyik áldozata buktatta le: sikerült elmenekülnie, útközben rendőrökbe botlott, akik hamar szembesültek Dahmer kegyetlenségével. A férfit végül 957 évnyi börtönre ítélték, de rabtársai két év múlva egy vascsővel agyonverték.

 Marc Myers filmje Dahmer középiskolás éveit követi nyomon - amikor felfedezte homoszexualitását, a szomszéd segítségével elütött állatokat tartósított, elkezdett keményen inni, és egyre jobban sodródott az őrület felé. A Derf Backderf képregénye alapján készült My Friend Dahmert gyaníthatóan nem fogják nálunk moziban bemutatni, de DVD-n talán megjelenik.