Halálos iramban spin off készül Jason Stathammel és Rockkal?

A két kopasz akciósztár eddig is szórakoztatóbb volt az autóknál. Vin Diesel jól be is rágott rájuk emiatt.

Jason Statham és Dwayne Johnson számomra egyértelműen szórakoztatóbb figurák a futószalagon gyártott Halálos iramban-filmekben, mint a szúrós tekintettel kormányt markoló és a család fontosságáról papoló Vin Diesel. Ugyanígy lehet ezzel a Universal stúdió is, mivel napok óta kering az a pletyka, hogy a két akcióhős külön spin off filmet kapna.

Forrás: Universal Pictures

 

Ezt most már tényként kezeli ezt a Deadline és az Empire Online is, sőt: állítólag Chris Morgan forgatókönyvíró már dolgozik a spin off film sztoriján is. Jason Statham és Dwayne Johnson keménykedése és kölcsönös sértegetése tényleg nagyon menő (lásd a lenti videót), az ő párosuk lassan olyan lesz, mint az egymást cinkelő Stallone–Schwarzenegger-páros a '90-es években.

Vin Disel viszont egyáltalán nem örül annak, hogy Statham és Rock ekkora hasznot húznak az ő autós franchise-ából. Múlt héten például egy olyan hír is megjelent, miszerint produceri titulusával élve letiltotta a Halálos iramban 8 stáblista utáni jelenetét, ami előkészítette volna a Jason Statham-Dwayne Johnson spin offot.