Hamarosan Schwarzenegger is táncolhat a Lánchídon

Will Smith után a hetvenéves akciósztár is hazánkban forgat, a jövő héten érkezik.

Alig tért haza Will Smith (aki az Ang Lee rendezésében készülő, 2019 októberében bemutatandó Gemini Mant forgatta nálunk, és utolsó napját Budapesten egy, a Lánchídon való táncikálással töltötte), máris új világsztárt köszönhetünk hazánkban. Mint arról korábban többször is írtunk, Arnold Schwarzenegger a Terminator 6-ot forgatja Budapesten, és fővárosunk állítólag saját magát (is) „játssza” majd a sztoriban.


A hvg.hu értesülései szerint csütörtökön már meg is érkezett Magyarországra a film stábja, őket Arnie valamikor a jövő hét folyamán követi. A lap úgy tudja, a színész ugyanannak a hotelnek az elnöki lakosztályában fog lakni, ahol Will Smith is megszállt, és a hírek szerint a hotel melletti klinikán készültek fel a kontrollvizsgálatokra. Svarci ugyanis hiába van remek formában, még mindig nem heverte ki teljesen márciusi szívműtétjét, így szigorú orvosi felügyelet alatt áll majd.

Schwarzenegger a Terminator: Genisysben. Forrás: UIP-Duna FIlm

 

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a T6 az első két Terminátor-mozifilm atyjának, James Cameronnak a bábáskodásával készül, és a T2 közvetlen folytatása lesz, zárójelbe téve minden eddigi Halálosztó-folytatást. A sztorit maga Cameron találta ki, a rendező a Deadpoolt levezénylő, de a Deadpool 2-ből már kiszálló Tim Miller. Schwarzenegger és Linda Hamilton a régi karaktereikkel térnek vissza, vagyis a sztoriban fontos szerepet kap egy T-800-as Terminátor és Sarah Connor is. De bekerült a filmbe mások mellett a Szárnyas fejvadász 2049 Nexus-8-as szériás prostituáltját alakító Mackenzie Davis is, aki egy zsoldos feladatokat vállaló bérgyilkosnőt fog megformálni.


(via hvg.hu)