Hurrá, új David Hasselhoff-dal is lesz A galaxis őrzői 2-ben

Sőt, lesz A galaxis őrzői 3 is, Star Lordék állítólag a Bosszúállókkal is találkoznak majd benne.

Elárasztották a napokban netet A galaxis őrzői franchise-zal kapcsolatos hírek, szóval most egyben tudjuk le ezeket. Az első és legfontosabb: kiszivárgott a május 4-én itthon is mozikba kerülő A galaxis őrzői 2 „válogatáskazettája”, vagyis azok a dalok, amelyek felcsendülnek majd a filmben vagy a stáblista alatt. Íme:

Forrás: Marvel Entertainment / The Walt Disney Company

 

Érdekesség, hogy a sok '70-es évekbeli sláger mellé bekerült a végére egy új David Hasselhoff(!!!)-dal is. Ha csak fele olyan jó lesz, mint amit a szőrös mellkasú életmentő anno a Kung Fury-hoz készített, hetekig ezt fogjuk dúdolni!

A másik hír a napokban az volt, hogy Kevin Fiege-ék már A galaxis őrzői 3 sztoriját is kitalálták már: Star Lordék menthetetlenül összetalálkoznak majd a Bosszúállókkal, és a sci-fi franchise össze lesz kötve a a 2018-ra ígért Avengers: Infinity War című blockbusterrel (Dave Bautista már most azzal viccelődik, milyen menő lesz együtt Drax és Vasember)! Hiszen ugye a Marvel filmuniverzum főgonosza, Thanos az Infinity Gauntlet (kb. Végtelen Kesztyű) nevű ősi ereklyéhez keresgéli azokat a Végtelen Köveket, amikből már jónéhány felbukkant az eddigi filmekben is. (via Hollywood Reporter)