Iszonyú menő, ahogy Linda Hamilton 61 évesen is Terminator-filmet forgat

A T6 után végre elfelejthetjük az összes korábbi vacak Halálosztó-folytatást?

A fél világ lázban ég, mióta kiszivárgott néhány friss kép Linda Hamiltonról, amiken épp Sarah Connorként, golyóálló mellényben és napszemüvegben készül felvenni a harcot a Skynettel a Terminator 6 forgatásán.

Ugyan ki mondaná meg a színésznőről, hogy már 61 éves? Én inkább azt mondanám, kicsit talán megviselte a Terminator 2 óta eltelt 15 év! Ami ugye valójában persze majdnem a duplája, 27 év.

A korábbi, rajongókat is megosztó Terminator-folytatásoktól eltérően a T6 felett maga a franchise szülőatyja, James Cameron bábáskodik. Igaz, a rendezést átengedte a Deadpool 2-ből kiszálló Tim Millernek, hogy ő a ki számolja már, pontosan hány Avatar-folytatással szöszmötölhessen. No de hogyhogy él Sarah Connor, mikor a 2003-as A gépek lázadása idején már halott volt? Úgy, hogy az új film közvetlenül Cameron kortalan klasszikusát, a Terminator 2-t folytatja, zárójelbe téve a 3-4-5. részeket.

Sarah Connor mellett ráadásul visszatér a T-800-as, azaz Arnold Schwarzenegger is, de a film a készítők szándéka szerint nem kizárólag a nosztalgiamaratonra és a régi karakterekre épít, komoly szerepet kap a történetben Mackenzie Davis is. Őt legutóbb a részben Budapesten forgatott Szárnyas fejvadász 2-ben láthattuk, és ha minden igaz, idén ismét Magyarországra jön, mert a Terminator 6-hoz is vesznek fel nálunk jeleneteket az Origo Filmstúdióban. (via Digitalspy)