Jamie Foxx is leforgatja a saját Elrabolva-mozifilmjét

A Sleepless ismerős recept szerint készült: a főhősnek elrabolják a gyerekét, de ő egyenként leszedi a rosszfiúkat. Itt az ütős trailer is!

A 2008-as Elrabolvával Liam Neeson és Luc Besson egy új akciófilmes műfajt szabadított a világra: fogj egy ismert színészt, nyomj pisztolyt a kezébe, daráltass le vele egy egész bűnbandát. Az egészet indokolt azzal, hogy a harcedzett apuka nagyon mérges lett, miután elrabolták a gyerekét a rosszfiúk, és mivel nem bízott a bürokratikus igazságszolgáltatásban, saját kezűleg ítélkezett a bűnösök felett. Fontos még, hogy a főhősnek csak egyetlen pisztolya lehet (tárcsere persze azért engedélyezett), és az is, hogy csak rángatózós, kézikamerás felvételekben bunyózhat az ellenfeleivel, mintha ő lenne Jason Bourne.

Forrás: Riverstone Pictures / Open Road Films

 

Jamie Foxx legújabb filmje, a Sleepless is a jól ismert Elrabolva-recept szerint készült, annyi különbséggel, hogy itt egy Las Vegas-i zsarut akar megszorongatni a helyi maffia - csakhogy nem tudják a gengszterek, kibe kötöttek bele! Íme az ütős trailer:

Még az a kultikus jelenet is megismétlődik benne, amikor a főhős telefonon megfenyegeti a bűnözőket: ha bármi baja esik a gyereknek, mindenkivel egyenként végezni fog!

A január 13-án Amerikában már mozikba kerülő film egyébként egy 2011-es francia thriller, a Nuit blanche, azaz a Fehér éjszaka remake-je, ami Jamie Foxx mellett olyan sztárokat is felvonultat, mint Michelle Monaghan és a filmezés felé kacsintgató rapper, T.I.. Arról viszont egyelőre nincs semmi hír, hogy itthon be fogják-e mutatni idén.