Jeff Goldblum visszatér a Jurassic Parkba

A sorozat legjobb figurája, a vicces matematikus ismét dinoszauruszok elől menekülhet a Jurassic World folytatásában

Ian Malcolm, a káoszelmélet szakértője a vicces és cinikus beszólásaival a legszórakoztatóbb karakter volt az eddigi Jurassic Park-filmekben. Igen, Chris Pratt elmehet a fenébe, ő különben is sokkal viccesebb volt puhosan, elég végignézni a Városfejlesztési osztályt.

Jeff Goldblum a második részben, Az elveszett világban visszatért a dinoszauruszok közé, ám a későbbiekben már nem bukkant fel. (Vicces, hogy az első film alapjául szolgáló Michael Crichton regényben a karakter meghal, ám a filmben annyira népszerű lett, hogy a szerző a folytatásában visszahozta, mondván, hogy csak alaposan megsérült, de felgyógyult, és köszöni, jól van.)

A Jurassic World folytatását J.A. Bayona (Szólít a szörny) rendezi, a forgatókönyvet az első rész elkövetője, Colin Trevorrow írja. Pratt és Bryce Dallas Howard visszatérnek (ő remélem, nem tűsarkúban). Nyilván folytatni kellett, hiszen világszerte másfél milliárd dollárt söpört be a film, de talán ez jó (“jobb”) lesz, mert az annyira ostoba, logikátlanságoktól hemzsegő és ócska karakterekkel teli borzalom volt, ami méltatlan a viccesen buta, trash harmadik részhez is.

Jövő júniusban kiderül.