Jennifer Lawrence elhányta magát az 1984 c. előadás közben

A Broadway-n pár hónapja mutatták be Orwell disztópiájának színpadi változatát, amely meglehetősen felkavaróra sikeredett.

George Orwell disztópiáját, az 1984-et a Broadway is feldolgozta, pár hónapja van műsoron, és egymást érik a hírek, hogy a közönség egy része nem bírja a strapát, rosszul lesznek, elhányják magukat az előadás felkavaró részletein. A hírekben az is szerepelt, hogy néhány néző a színészekkel is kiabált az előadás alatt, amit egy kritikus így jellemzett: „megéri azt az árat, hogy kijön belőled az ebéd”. 

 

Jennifer Lawrence is rosszul lett hétfő este:

„Az előadás felénél Jennifer Lawrence felállt a helyéről, majd páran látták, hogy az előtérben kidobta a taccsot. A jegyszedők nagyon udvariasak és segítőkészek voltak” - nyilatkozta a Page Sixnek egy szemtanú.

A színésznő barátja azzal magyarázta a történéseket, hogy Lawrence elkapott egy vírust, és attól lett rosszul hirtelen. Olivia Wilde, a darab egyik szereplője üzent azoknak a nézőknek, akik hasonlóképpen reagáltak az előadásra:


„Köszönöm! Szeretettel gondolok arra a négy nézőre, akik elájultak a közönség soraiban. Figyelem: ez nem a nagyanyáink Broadway-ja! Remélem, mindenki jól van már!” - írta Twitter-oldalára.

Nem ez az első alkalom, hogy Lawrence megmutatta gyomrának tartalmát: 2014-ben az Oscar-gála után, az afterparty-n hányta el magát.